Löbe Trabzon'da

Güncelleme Tarihi:

Löbe Trabzonda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavili kulüp, Erzurumspor ile yollarını ayıran Alexander Löbe ile anlaştı. Alman golcü bugün sözleşme imzalayacak.

TRABZONSPOR, Erzurumspor'dan ayrılan Alman golcü Alexandr Löbe'yi yıldırım hızıyla transfer etti. Dün İstanbul'da, bordo mavili kulübün başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile görüşen ve anlaşma sağlayan Löbe daha sonra uçakla Trabzon'a gitti. Löbe, menajeri Ertan Göksü ile birlikte gittiği kentte, Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak ile bir görüşme yaptı.

Löbe görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, ‘‘Trabzon'a gelişim çok ani oldu. Erzurumspor'da kadro dışı kaldıktan sonra birkaç kulüp beni istedi. Ama ben en iyisi olan Trabzonspor'u tercih ettim. Burada başarılı olacağım’’ dedi. Bulak ise ‘‘Löbe'yi transfer ederek, forvetteki eksiğimizi giderdik. Kendisinden çok şey bekliyoruz’’ şeklinde konuştu. Löbe'nin bugün sözleşme imzalayacağı ve lisansının Gençlerbirliği maçına yetiştirileceği açıklandı. Öte yandan Trabzonspor, 2.Lig takımlarından Akçaabat Sebatspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!