Liverpool'da hedefteki adam KARIUS!

Güncelleme Tarihi:

Liverpoolda hedefteki adam KARIUS
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 15:40

Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, son dönemde yediği hatalı goller nedeniyle çok eleştirilen kalecisi Loris Karius’a sahip çıktı. Klopp, son 2 maçtaki puan kayıplarını Karius'a bağlamanın yanlış olduğu görüşünde. Klopp, Karius'a yönelik çok sert eleştiriler getiren Gary Neville’a da aynı sertlikte yanıt verdi.

Haberin Devamı

Liverpool'da son dönemin en çok konuşulan ismi kaleci Loris Karius. Önce Bournemouth; ardındanWest Ham ile oynanan maçlarda yediği hatalı gollerle gündeme gelen Karius'a yönelik en sert eleştiri, Manchester United'ın sembol isimlerinden Gary Neville’dan geldi.

Neville, Alman kalecinin Premier Lig'de forma giyecek kadar yetenekli olmadığını savundu.

Liverpool efsanelerinden Jamie Carragher da Karius'u eleştirenler arasındaydı. Carragher, Neville’a göre daha ılımlı bir dil kullansa da Karius'un başarılı olacağına inanmadığını söyledi. Karius'a yönelik eleştirilere yanıt, Liverpool Menajeri Jurgen Klopp'tan geldi. Klopp’un hedefindeki isimse Gary Neville'dı. Son 2 maçtaki puan kayıplarını tek bir oyuncuya bağlamanın yanlış olacağını savunan Klopp, Neville’ı başarısız Valencia macerasının ardından Karius üzerinden yeniden gündeme gelmeye çalışmakla suçladı. Alman menajer; "Eski oyuncular, medya tarafından eleştirilmenin nasıl olduğunu unutmuşa benziyor. Neville Valencia'da oyuncuları değerlendirmekte zorlandığını gösterdi. Hala neden televizyonda konuşmasına izin verildiğini anlayamıyorum. Ben buna izin vermezdim. Ancak tek yapabileceğim kendisini dinlememek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!