Liverpool Arsenal maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Liverpool Arsenal maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 20:00

Liverpool Arsenal Premier Lig maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. İngiltere Premier Ligi'nin iki dün devi takımı bu akşam karşı karşıya gelecek. Liverpool bu akşam kendi sahasında ezeli rakibi Arsenal'ı konuk edecek. Liverpool Premier Lig'de Arsenal ile evinde oynadığı son üç maçta yenilmedi. İki takım arasında Liverpool ev sahipliğinde oynanan son üç maçta toplam 16 gol oldu. Maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Liverpool Arsenal maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Liverpool Arsenal maçı ile Premier Lig'de önemli bir karşılaşma oynanacak. Ligin üst sıralarında kıyasıya bir yarışın yaşandığı İngiltere Ligi'nde bu karşılaşmanın önemi ileriki haftalar için büyük olacak. Şampiyonluk yarışından Arsenal, bu akşam Liverpool deplasmanına konuk oluyor. İki takım arasında son oynanan karşılaşma nefes kesmiş Liverpool mücadeleyi deplasmanda 4-3'lük skorla kazanmıştı.

Liverpool Arsenal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Liverpool Arsenal maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

LİVERPOOL ARSENAL ARASINDAKİ İSTATİSTİKLER

Liverpool Premier Lig'de Arsenal ile evinde oynadığı son üç maçta yenilmedi. İki takım arasında Liverpool ev sahipliğinde oynanan son üç maçta toplam 16 gol oldu. Klopp Liverpool ile Premier Lig'deki ilk 56 maçında Brendan Rogers'ın Liverpool ile 56 lig maçında topladığı kadar puan topladı. Giroud Premier Lig'de Liverpool'a karşı forma giydiği son yedi maçta beş gol attı. Liverpool bu maçı kazanırsa Jurgen Klopp 1999/2000 sezonundan bu yana Arsenal'i bir sezonda iki kez yenen ilk Liverpool teknik direktörü olacak. Liverpool Premier Lig'de Arsenal ile karşılaştığı son 22 maçın sadece ikisinde kalesini gole kapatabildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!