Liseli-lisesiz ayrımı bitmeli

Güncelleme Tarihi:

Liseli-lisesiz ayrımı bitmeli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2015 01:00

Başkanlık seçimi öncesinde İnan Kıraç'tan tarihi çağrı...

Haberin Devamı

GALATASARAY Lisesi, 100. yılında şehitleri anmak için Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti. Çanakkale Savaşı’nda Galatasaray Lisesi’nde öğrenim gören ve şehit olan 14 öğrenci de anıldı. Galatasaray Lisesi’nin düzenlediği bu organizasyonda, sarı kırmızılı yönetim kurulu üyeleri ve camianın önemli isimleri yer aldı.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Dursun Özbek ve eşi, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Özbek’in listesinde yer alan Cüneyt Tanman, Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin ve Selim Arda Üçer de ziyarete katıldı.

ADAYINI DA İŞARET ETTİ

TÖRENDE Kültür ve Turizm müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, İnan Kıraç’a plaket verdi. Duygu dolu anlar yaşayan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı, “G.Saray pek çok şey olduğu gibi ilk vatan korumasında da ilk” ifadelerini kullandı. Kıraç, organizasyondan sonra G.Saray’daki seçim üzerine görüşlerini açıkladı.
Kıraç, 23 Mayıs’taki seçimde tam anlamıyla bir birliktelik gösterilmesi gerektiğini belirtip
“G.Saray’da liseli-lisesiz hikayesini bitirmek lazım. Biz bir bütünüz. Bu bir yarış. Mühim olan bu zor görevin altından kalkabilecek ismi bulmak. Başkan adayları arasında önde gelen isimlerden biri de Dursun Özbek” dedi.

‘GALATASARAY’A ÇOK YAKIŞTI’

Haberin Devamı

GÖREVİ bırakmaya hazırlanan Duygun Yarsuvat ve ekibinden de övgü ile bahseden İnan Kıraç, “Duygun Yarsuvat, Galatasaray’a çok yakıştı. Zor dönemde bu yükü aldı ve sorunsuz bıraktı. Galatasaray tarihinde ismi unutulmayacak” şeklinde konuştu.
Eski başkanlardan Ünal Aysal’ın geri dönmesini istediğini belirten Kıraç “Ünal Aysal’ın bazı projeleri vardı ama onu anlamak istemediler. O da bu duruma kırıldı. Kıymetli bir kişiydi. Sanırım kendisi de Galatasaray’dan kopamaz” dedi.
Kıyasıya geçen şampiyonluk yarışı içinse İnan Kıraç, “Mühim olan her şeyin dostluk içinde geçmesi. İnşallah Galatasaray ipi önde göğüsler” dedi.

ÇANAKKALE KUPASI SÖZÜ

TÖRENDE konuşan Dursun Özbek de G.Saray ruhunun Çanakkale’de yaşadığını belirtip, “Eğer seçilirsem, Çanakkale Zaferi Turnuvası düzenlenmesi için Galatasaray’ın öncü olacağına huzurunuzda söz veriyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!