Lionel Messi hakkında korkunç şüphe

Güncelleme Tarihi:

Lionel Messi hakkında korkunç şüphe
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 12:24

Son 4 maçta 3 kez hat-trick yapan Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, İspanya Dopingle Mücadele Ajansı tarafından özel olarak (!) doping testine tabi tutuldu.

Haberin Devamı

FC Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Espanyol maçında attığı üç golün ardından ilginç bir ‘doping’ testine tabi tutuldu.

Dün FC Barcelona’nın eğitim tesislerine gelen İspanya Dopingle Mücadele Ajansı (AETSAD) yetkilileri, standart testleri gerçekleştirmek için Andres Iniesta, Ivan Rakitic, Claudio Bravo, Jordi Alba ve Lionel Messi’yi seçti. Her şey buraya kadar çok normal bir şekilde gelişti. Standart prosedürleri uygulayan yetkililerin özellikle son 4 maçta 3 kez hat-trick yapan Messi’yi de incelemek istemeleri gayet doğaldı. Ancak seçilen 5 kişi olmasına rağmen teste tabi tutulan sadece Messi’nin olması kafaları oldukça karıştırdı.

Lionel Messi hakkında korkunç şüphe

Haberin Devamı

Messi, test sırasında çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşırken, “Seçilen 5, ancak kan ve idrar testi vermek zorunda kalan sadece benim. Garip değil mi?” ifadelerini kullandı. Arjantinli yıldıza yapılan bu hareket Katalan medyasını da harekete geçirirken, Messi’nin performansını düşürmek için yıldırma operasyonu yapıldığı iddialarına yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!