Lille'de Eden Hazard'ın yeri doldu

Güncelleme Tarihi:

Lillede Eden Hazardın yeri doldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2012 10:12

Eden Hazard'ı Chelsea'ye satan Fransız kulübü Lille, bu boşluğu 'küçük Xavi' olarak tanınan Marvin Martin ile doldurdu.

Haberin Devamı

Sochaux Kulübü Başkanı Alexandre Lacombe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Marvin bize takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Ve şu anda transferi sadece tek bir imzaya kaldı. Detayları sonuçlandırmak için Lille Başkanı Michel Seydoux’un yurtdışından dönmesini bekliyorum. Marvin artık Lille takımının oyuncusu” ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncunun transferinden memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekleyen Lacombe, “Marvin kulübümüze çok şey kattı. Alt yapımızdan yetişmiş bir oyuncunun büyük bir takıma gitmesi bizlere gurur veriyor” dedi.

Manchester United'ın B planı

Eden Hazard’ı çok istemesine rağmen Chelsea'ye kaptıran Manchester United, onun yerine Shinji Kagawa'yı transfer etti. Bu iki transfer kıyaslandığında Hazard'ın daha başarılı olacağı konuşulsa da, United tarihi bunun tam tersini söylüyor.

Haberin Devamı

· Cristiano Ronaldo (290 maç/117 gol): 2003 yılında Ronaldinho'yu transfer etmek için büyük çaba harcayan United, Brezilyalı yıldızın Barcelona'yı tercih etmesiyle rotasını Sporting Lizbon'da forma giyen Cristiano Ronaldo'ya çevirdi. United 12.24 milyon pound karşılığında transfer ettiği Ronaldo ile sayısız başarıya ulaştı.

· Ole Gunnar Solskjaer (367 maç/128 gol):  1996 yılında Premier Lig tarihinin en önemli golcülerinden Alan Shearer'i kadrosuna katmak için oldukça uğraşan Manchester United, istediğini gerçekleştiremeyince yerine 23 yaşındaki Solskjaer'i transfer etti. Molde takımından 1.5 milyon pound karşılığında alınan Solskjaer, Manchester United tarihinin oyuna sonradan girip en fazla gol atan oyuncusu olmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!