Ligin hükümdarı Sultan Terim

Güncelleme Tarihi:

Ligin hükümdarı Sultan Terim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2001 00:00

Haberin Devamı

İtalya, Milan Fatih’ini göklere çıkardı

Çizme'de yayın yapan gazeteler, Terim-Zaccheroni çekişmesinin Türk teknik direktörün zaferiyle sonuçlandığını yazdı, ‘‘Sultan Terim, İtalya Ligi'nin yeni hükümdarı’’ dedi.

Gazeteler, Terim'in gelecek sezon büyük olasılıkla başına geçeceği Milan'a ilk futbol dersini verdiğini ve Zaccheroni'nin durumunu bir pamuk ipliğine bağladığını öne sürdü.

Fiorentina'yı başarıya taşıyan, son olarak yıldızlar topluluğu Milan'ı dağıtan Fatih Terim, İtalyan basınında yine manşetlere çıktı. Çizme'de yayın yapan gazeteler, bir haftadır süren Terim-Zaccheroni çekişmesinin Türk teknik direktörün zaferiyle sonuçlandığını yazdı, ‘‘Sultan Terim, İtalya Ligi'nin hükümdarı’’ dedi.

La Gazzetta dello Sport: Terim, Zaccheroni'yi benzetti

‘‘Coşkulu bir 4-0. Milan mahvoldu. Floransa düş kuruyor. Mor menekşeliler ikinciliğe yükseldi. İmparator 'Bundan fazlasını isteyemezdim' dedi. Floransa, başkandan Terim'i bırakmamasını istiyor.

Corriere dello Sport: Fiorentina ders verdi

‘‘Hiçbir takım, Fiorentina gibi oynayamıyor. Hiçbir takımın Terim'i yok. Terim 'in anlamlı zaferi. Floransa çıldırdı. Milan rezil oldu. Gori heyecanlandı, Terim'e ‘Ne zaman istersen gel görüşelim' dedi.

Stadio: Terim'in zaferi

‘‘Gori, Terim için çıldırıyor. Gori, ‘Hayatımda bu kadar mutluluk duymadım. Çok heyecanlandım. Bu en güzel Fiorentina. Terim hiçbir yere gidemez, İtalyan Ligi'ne ağırlığını koydu.

Tuttosport: Terim, Milan'ı eritti

‘‘Milan ve hocası yıkıldı. Terim'in mor menekşelileri maça başından sonuna kadar egemen oldular. İki takım arasında dağlar kadar fark var. Terim'e sevgi seli dorukta. Taraftar yalvarıyor: 'İmparator ne olur gitme.’’

Gori: Onu hiçbir yere göndermem

Fiorentina Kulübü Başkanı Cecchi Gori, Milan zaferinden sonra yaptığı açıklamada, ‘‘Hayatımda hiç bu kadar mest olmamıştım. Çok heyecanlıyım. Bu, benim en güzel Fiorentinam ve de Terim'in eseri. Taraftarlar merak etmesinler, Terim'i bırakmayacağız. En kısa zamanda Terim ile masaya oturacağız. Sanıyorum, İstanbul dönüşü size mutlu haberi vereceğim’’ dedi.

La Nazione: Terim'den 4 tokat

‘‘Terim'in takımı Milan'ı küçük düşürdü. Şeytan Terim'den Zaccheroni'ye 4 tokat. Gori 'Büyük bir takım olduk güçlüyüz ve Terim kalıyor. İmparator için Floransa çıldırıyor. Terim - Floransa aşkı bitmiyor.

Corriere della Sera: İlk ders Milan'a

‘’Fiorentina rakibini mantık dışı bıraktı. Rui Costa süper oynadı. Terim şov yaptı. Fiorentina şimdi şampiyonluk düşleri görmeyi hak etti. Gori 'Türk'ün dokunulmazlığı var. Bizimle beraber olacak.’’

La Repubblica: Cevherin adı İmparator

‘‘Milan küçük düşürüldü. Fiorentina bu cevheri elinden kaçırmak istemiyor. Tabii cevherin adı İmparator. Terim, Zaccheroni'nin başını belaya sokarken, Batistuta 'yı çabuk unutturdu.

Stream TV'si: İmparator imzasını attı

‘‘İmparator, İtalyan ligine imzasını attı. Tek yabancı hoca olarak yerli meslektaşlarına ders veriyor. Milan nasibini fena aldı. Zaten Terim, Zaccheroni 'nin belalısı. Fiorentina büyük bir düş yaşıyor. Yaşatan Terim.’’

RAİ 1: Onun adı Sultan Terim

‘‘İtalyan liginin tek bir hükümdarı var. Onun adı da Sultan Terim’’

RAİ 2: Floransa'da büyük aşk

‘‘Terim ile Floransa bütünleşti. Milan rezil edildi. Terim büyük oynuyor. Büyük kazanıyor. Gori, Terim'in isteklerine bir bir boyun eğecek gibi görünüyor. Terim, karizması ile kalpleri feth ediyor.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!