Ligde zor cumartesi

Güncelleme Tarihi:

Ligde zor cumartesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye 1.Ligi'nin 8. haftasına bugün oynanacak dört karşılaşma ile devam edilecek. G.Saray, Adanaspor'la, Trabzonspor da lider G.Birliği ile deplasmanda puan mücadelesi verecek.

Cimbom'un Adana seferi

Hakan Şükür cezalı

G.Birliği yenilgisiyle liderlik koltuğundan inen G.Saray, orta sıralara tırmanmayı hedefleyen Adanaspor'la deplasmanda puan mücadelesi verecek. Adana 5 Ocak Stadı'nda saat 20.00'de başlayıp, CINE 5'in naklen yayınlayacağı maçı Yılnur Önen yönetecek. G.Saray'da Hakan Şükür ve Okan cezalı. Adanaspor'da ise eksik bulunmuyor.

Trabzonspor lidere karşı

19.00’da başlaşayacak

Ligde istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, lider G.Birliği ile Başkent'te kapışıyor. Muhittin Boşat'ın yönetececeği maç 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. G.Birliği'nde sakatlığı bulunan Ümit Karan'ın durumu maç saatinde belli olacak. Trabzon'da ise Mehmet İpek ve Rada cezalı, Fatih sakat.

İstanbul-A.Gücü Samsun-Karabük

Ligde bugün iki maç daha oynanacak. Ligde üst sıraları hedefleyen İstanbulspor, Ankaragücü'nü İnönü Stadı'nda konuk edecek. Saat 15.30'da başlayacak maçın hakemi Çetin Sarıgül. Ligin galibiyetsiz takımlarından Samsunspor ise Karabükspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 15.30'daki maçı Ünsal Çimen yönetecek.

En güzel maçlar yine Radyo D'de

Her hafta Türkiye Birinci Futbol Ligi'nin en önemli karşılaşmalarını yayınlamaya devam eden Radyo D'de, bugün Adanaspor-Galatasaray, yarın da Fenerbahçe-Sakaryaspor maçlarını 104 frekansından dinleyebilirsiniz.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!