"Ligde kalıcı olmayı başarmak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Ligde kalıcı olmayı başarmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2013 11:00

Özcoşan, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde kalıcı olmak istediklerini belirterek, "İnşallah bunu da başaracağız" dedi.

Haberin Devamı

Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Hüseyin Özcoşan, yaptığı açıklamada, bu sezon ligdeki ilk maçlarında dün iç sahada Fenerbahçe Grundig'e 3-0 yenildiklerini hatırlatarak, "Maça iyi başladık. Başa baş mücadele ettik. Fenerbahçe bizden güçlü bir ekip, maçı kazandı. İlk haftayı mağlubiyetle kapattık" dedi.

Takımın biraz zamana ihtiyacı olduğunu dile getiren Özcoşan, "Takımımız biraz zaman geçerse inşallah daha da iyi olacak. Dün salonu dolduran taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tokat'ta çok iyi bir voleybolsever kitlesi var. Voleybolseverleri bundan sonraki tüm maçlarımıza da bekliyoruz" diye konuştu.

Özcoşan, ligde hafta sonu deplasmanda İnegöl Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Zor bir maç olacak, takımımızı bunun bilincinde sıkı bir şekilde hazırlıyoruz. İnegöl Belediye maçından iyi bir neticeyle ayrılmak arzusundayız. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Bize her zaman destek olan başkanımız Adnan Çiçek ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum."

BAKMADAN GEÇME!