Ligde bugün 7 maç oynanacak

Güncelleme Tarihi:

Ligde bugün 7 maç oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Vanspor-F.Bahçe

Lider F.Bahçe, ligde galibiyeti bulunmayan ve son sırada yer alan Vanspor'la deplasmanda karşılaşıyor. Mustafa Çulcu'nun yöneteceği maç Van Vali Mahmut Yılbaş Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak. F.Bahçe'de Kemalettin, Atilla ve Kubilay, Vanspor'da ise Semavi sakat.

KADROLAR

VANSPOR: Altay- İlkan, Mevlüt, Yakamoviç, Cengiz- Ziya, Yusuf, Ali, Phiri- Metin, Donev

FENERBAHÇE: Rüştü- İlker, Uche, Högh, Erol- Mustafa Doğan, Tuncay, Okocha, Tayfun- Boliç, Sabin İlie.

Bursa-Beşiktaş

Ligde zirve hesabı yapan Beşiktaş, Bursaspor'la deplasmanda puan savaşı veriyor. Bursa Atatürk Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak ve CINE 5'ten naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Oğuz Sarvan yönetecek. Beşiktaş'ta Oktay cezalı, Amokachi sakat, Bursa'da ise cezalı Deniz yok.

KADROLAR

BURSASPOR: Gançev- Mesut, Selim, Adnan- Ömer, Kishisev, Vidolov, Mustafa, Şaban- Murat, Baliç

BEŞİKTAŞ: Mrmiç- Recep, Rahim, Alpay- Erkan, Yankov, Letchkov, Tayfur, Serdar- Mehmet, Ertuğrul

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Toshack: Bursa'ya kazanmaya geldik

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, Bursa karşısına Amokachi ve Oktay gibi iki golcüden yoksun çıkacaklarını belirterek, ‘‘Bursaspor'la normal lig maçlarından birini yapacağız. Bursa'ya 3 puan için geldik’’ dedi.

Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Türkmenoğlu, dün Teknik Direktör Toshack ve futbolcuları kestane şekeri ve çiçeklerle karşılarken, galibiyete prim vereceğini söyledi.

FENERBAHÇE CEPHESİ

İlie: Gol zamanı geldi

F.Bahçe'nin Rumen yıldızı Sabin İlie, Vanspor maçı öncesinde iddialı konuşarak, ‘‘Artık gol atmanın zamanı geldi. Taraftarların bana gösterdiği sabır için teşekkür ediyorum. Onlara layık olmak için oynayacağım’’ dedi.

Şimdiye kadar oynadığı maçlarda rakip filelere sadece iki gol atabilen genç futbolcu, hafta içindeki idmanlarda moral depoladığını belirterek, ‘‘Vanspor'u farklı yeneceğiz. Bunda benim de katkım olacak’’ diye konuştu.

DİĞER KARŞILAŞMALAR

Türkiye Birinci Futbol Ligi'nin 12. haftasında bugün 5 karşılaşma daha oynanacak. Program şöyle: İsmetpaşa Stadı: 19.00 Kocaeli-Antalya (Hakem: Galip Bitigen), Ankara 19 Mayıs Stadı: 13.30 A.Gücü-Şekerspor (Hakem: Orhan Erdemir), Kayseri Atatürk Stadı: 13.30 Kayseri-Samsun (Hakem: Kadir Tozlu), Alsancak Stadı: 14.00 Altay-Ç.Dardanel (Hakem: Muhittin Boşat), Karabük Yenişehir Stadı: 13.30 Karabük-G.Birliği (Hakem: Bülent Uzun)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!