Ligde bugün 6 maç var

Güncelleme Tarihi:

Ligde bugün 6 maç var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Lider Galatasaray boğalarla arenada

Lig lideri Galatasaray, İstanbulspor'la karşı karşıya geliyor. Bayrampaşa Stadı 'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Kalkandelen yönetecek. G.Saray'da Ahmet ve Hakan Ünsal sakat. İstanbulspor'da ise sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Gökhan'ın dışında eksik yok.

G.Saray ile İstanbulspor, 1.Lig'de 33. randevuya çıkacak. 32 maçta G.Saray 21, İstanbulspor ise 3 galibiyet elde ederken, sarı kırmızılıların 70 golüne, İstanbulspor 24 golle yanıt verebildi. İstanbul, yeniden 1.Lig'e çıktığı son 4 sezondur G.Saray'ı kendi sahasında 1 kez yenerken, 1 beraberlik, 2 de yenilgi aldı.

Beşiktaş-Erzurum

Ligde geçtiğimiz hafta Fenerbahçe yenilgisi ile önemli bir yara alan Beşiktaş, bu akşam sahasında Erzurumspor'u konuk ediyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Metin Tokat yönetecek. Beşiktaş'ta Ali Eren sakatlığı nedeniyle yok. Erzurumspor'da ise Muzaffer ve Alex sakat.

Trabzonspor-Ankaragücü

TÜRKİYE Kupası'nda yolunu devam eden Trabzon, ligde bugün sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Trabzon Avni Aker Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Çulcu yönetecek. Trabzonspor'da Okan, Nikolovski ve Hüseyin sakat, Başkent ekibinde ise Afrika Kupası'na giden Baidoo, Mkhalele ve Kennedy yok.

TRABZONSPOR: Metin, Osman, Selim, Abdülkadir, Tamer, Erman, Nesim, Orhan, Erol, Fatih, Vugrineç.

ANKARAGÜCÜ: Adnan, Hakan Kutlu, Gökmen Barış, Faruk, Yasin, Tarık, Ünal, Yılmaz, Ramazan, Cafer, Hakan Keleş.

Ligde 3 maç daha oynanacak Kocaeli-Bursa G.Birliği-Samsun Altay-Antalya

LİGDE 17. haftanın gündüz mesaisinde bugün üç maç daha var. İzmit İsmetpaşa Stadı'nda dün oynanması gerekirken, kar nedeniyle bugüne ertelenen karşılaşmada Kocaelispor ile Bursaspor karşılaşıyor. Saat 13.30'da başlayacak maçı Yılnur Önen yönetecek. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda G.Birliği ile Samsunspor saat 13.30'da karşılaşacak, maçın hakemi Musa Eryılmaz. İzmir'de ise Altay, Alsancak Stadı'nda Antalyaspor'u saat 13.30'da başlayacak maçta konuk edecek. Bu karşılaşmayı Selçuk Dereli yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!