Ligde bugün 3 maç var

Güncelleme Tarihi:

Ligde bugün 3 maç var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe Antalyaspor

Lider F.Bahçe kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor'u ağırlıyor. Fenerbahçe Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Bülent Uzun'un yöneteceği maçın biletleri 250 bin, 750 bin, 1.5 milyondan satılıyor. F.Bahçe'de İlker ve Kubilay sakat. Antalyaspor'da ise eksik yok.

Muhtemel kadrolar:

FENERBAHÇE: Rüştü- Tayfun, Uche, Högh, Erol- M.Doğan, Kemalettin, Tuncay, Okocha- Boliç, Saffet Sancaklı. ANTALYASPOR: Adnan (Ramazan)- Burhan, Nuri, Orhan- Kamil, Bayram, Osman, Mustafa, İhsan- Cafer, Kona.

Vanspor Beşiktaş

Zirve yarışından kopmama mücadelesi veren Beşiktaş, Van deplasmanından 3 puan arıyor. Vali Mahmut Yılbaş Stadı'ndaki maç saat 12.30'da başlayacak. Karşılaşmayı İbrahim Aksoy yönetecek. Beşiktaş'ta Amokachi sakat, Recep ise yedek. Vanspor ise sahaya tam kadro çıkacak

Muhtemel kadrolar:

VANSPOR: Altay- Ziya, Mevlüt, Yakomoviç, Cengiz- Phiri, Ali, Yusuf- Sinan, Metin, Ercüment.

BEŞİKTAŞ: Fevzi- Ertuğrul, Rahim, Alpay- Erkan, Yankov, Tayfur, Letchkov, Serdar- Mehmet, Oktay

Bursaspor Gençlerbirliği

Kendisine üst sıralarda yer arayan Bursaspor, Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Mustafa Çulcu'nun yöneteceği karşılaşma Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve CINE 5'ten naklen yayınlanacak. Bursaspor'da Murat sakat. Gençlerbirliği'nde ise kaleci Kubilay cezalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!