Ligde 7 maç var

Güncelleme Tarihi:

Ligde 7 maç var
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray-Beşiktaş

Ali Sami Yen Stadı'nda bugün zirveyi etkileyecek önemli bir 90 dakika var. Lideri yakın takibi sürdüren Galatasaray, şampiyonluk ümidini tüketen ve ağırlığını kupaya veren Beşiktaş ile karşılaşıyor. Erol Ersoy'un yöneteceği, saat 19.00'da başlayacak olan maç CINE5'ten naklen yayınlanacak.

Galatasaray'da Ümit, Ergün ve Feti sakat. Hastalıktan kurtulan Arif ile Lutu da forma giymeye hazır. Beşiktaş'ta Recep ve Hikmet sakat, Serdar hasta, Letchkov da ülkesinde. Sakatlıktan yeni kurtulan Mehmet'in ise ilk onbirde oynaması bekleniyor.

MUHTEMEL KADROLAR

GALATASARAY

Mehmet- Filipescu, Bülent, Popescu, Fatih- Okan, Tugay, Hagi, Hakan Ünsal- Arif (Lutu), Hakan Şükür

BEŞİKTAŞ

Mrmiç- Ertuğrul, Rahim, Alpay- Erkan, Yankov, Mehmet, Yusuf, Tayfur- Oktay, Amokachi

Cimbom 99-93 önde

G.Saray ile Beşiktaş, Taksim Stadı'nda 22 Ağustos 1924 tarihinde Beşiktaş'ın 2-0 galibiyetiyle başlayan ezeli rekabette, bugüne dek 288 maç oynadılar. 99'unu G.Saray, 93'ünü ise Beşiktaş kazanırken, 96 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. 74 yıllık rekabette, sarı kırmızılıların attığı 412 gole, siyah-beyazlılar 395 golle yanıt verdi. Ezeli rakipler, 40 yıllık geçmişi bulunan Birinci Futbol Ligi'nde bugüne kadar 77 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, genel maçlardaki üstünlüğünü, lig maçlarına da taşıyarak, rakibinin 24-21 önüne geçti. Kara Kartallar 81, Cim Bom Bom ise 86 gol attı.

Trabzonspor-Gençlerbirliği

24. haftaya lider giren Trabzonspor, sahasında alt sıralardan uzaklaşma uğraşındaki Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Avni Aker Stadı'ndaki maç saat 13.00'de başlayacak. Karşılaşmanın hakemi ise Bülent Uzun. Bordo mavililerde sakat olan Orhan ve Hüseyin ile cezalı Osman yok. G.Birliği'nde Mingoe ve Geremi kadroya alınmadı.

MUHTEMEL KADROLAR

Trabzonspor: Nihat- Okan, Ogün, Rada, Abdullah- Ünal, Tolunay, Camarauli, Hami- Selahattin, Vugrineç

G.Birliği: Hasan- Tolga, Hakan Kaygusuz, Ümit Özat, İsmail- Erkan, Metin, Nihat, Hakan Demir- Edion, Ümit Karan

LİGDE DİĞER MAÇLAR

Ligde bugün 5 maç daha oynanacak. Yenişehir Stadı, 13.30: Karabük- Van (Hakem: Ali Aydın), Samsun 19 Mayıs Stadı, 13.30: Samsun- Gaziantep (Hakem: Mustafa Kalkandelen), Ankara 19 Mayıs Stadı, 13.30: Ankaragücü- Kocaeli (Hakem: Serdar Tatlı), Alsancak Stadı, 13.30: Altay- Şeker (Hakem: Ayhan Yücebilgiç), Atatürk Stadı, 13.30: Bursa- Ç.Dardanel (Namık Kemal Demiroğlu).






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!