Lig Tv'den açıklama

Güncelleme Tarihi:

Lig Tvden açıklama
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2008 15:30

Turkcell Süper Lig maçlarının yayıncı kuruluşu Digiturk, bundan böyle Trabzonspor maçlarının yayınlanmayacağı haberlerinin doğru olmadığını bildirdi.

Haberin Devamı

Digiturk'ten yapılan yazılı açıklamada, Lig TV'te canlı maç yayın programının haftalık olarak, üyelerden gelen talepler, kamuoyunun beklentileri ve ligin gidişatına göre belirlendiği belirtilerek, “Trabzonspor'un maçlarının bundan böyle yayınlanmayacağı haberleri tamamen gerçek dışıdır. Kamuoyunun ve Trabzonspor Kulübü taraftarlarının bilgisine sunarız” denildi.

TRABZONSPOR'UN SİTESİNDEN TEPKİ

Trabzonspor'un en büyük taraftar sitelerinden olan bordomavi.net ve birçok taraftar sitesi Lig TV'yi protesto ederek, giriş sayfasına, "Televizyonunuzun ayarları ile oynayın, zira Trabzonspor'un maçını çekmiyor" yazdı. Bordomavi.net'te yayınlanan protesto metninde ise şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Trabzonspor taraftarı, Trabzonspor kötü yönetilebilir. Şanssızlıklar yaşayabilir. Ancak unutulmamalıdır ki, Trabzonspor'u büyük yapan, onun kendine bağlı milyonlarca taraftarıdır. Kişiler ve kurumlar kötü günler yaşadığında, kendine dost olanı da, haset edeni de görmektedir. Trabzonspor sportif anlamda kötü günler yaşıyor olsa da, taraftarı ondan hala büyük beklentiler içindedir. Onun adı Trabzonspor'dur. Şampiyon Trabzonspor'dur. Sıfatı da 'büyük'tür. Herhangi bir futbol takımı, dönemsel başarılar yakaladığında onu yermez destekleriz. Ancak başarı gösteren takımları mükafatlandırmak için, Trabzonspor'un ezilmesine de tepkisiz kalamayız! Kalmayacağız. Bu kötü günler, dostu düşmanı, destek vereni, haset edeni çok iyi görmemize fırsat vermektedir. Durumumuzdan istifade etmeye çalışanlar olmaktadır. Her senenin bir döneminde, maçlarımızın yayınlanmamasının, Trabzonspor Taraftarları'na bir mantıklı açıklaması yoktur. Olamaz!

Haberin Devamı

Trabzonspor - Bursaspor maçının yayınlanmaması, yeri geldiğinde 7 maçı birden naklen yayınlayan bir kuruluşun mazereti olmadığını göstermektedir. Trabzonspor'un hangi maçının önemli, hangisinin önemsiz olduğuna karar vermek de yayıncı kuruluşun inisiyatifine bırakılamaz. Her sezonun belli dönemlerinde yaşadığımız bu sıkıntının bir an önce giderilmesi ve maçımızın yayınlanması için tüm taraftarlarımızı göreve davet ediyoruz. Lig TV'ye de bir an önce bu yanlıştan dönme ve ileride de bu tür bir yanlışa bir daha düşmemesi çağrısını yineliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!