Lider deplasmanda 5'te 5 yaptı

Güncelleme Tarihi:

Lider deplasmanda 5te 5 yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2013 11:24

PTT 1. Lig lideri Orduspor, bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 5 lig karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Ligde geçen hafta sonu oynanan maçta Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek topladığı 22 puanla liderliğini sürdüren Karadeniz ekibi, deplasmanda kaybetmeme geleneğini de devam ettirdi. Bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 5 maçta sahadan galibiyetle ayrılarak 15 puan toplama başarısı gösteren mor-beyazlı ekip, bu maçlarda rakip filelere 10 gol gönderirken kalesinde ise 2 gol gördü. Orduspor iç ve dış sahada oynadığı tüm maçlarda kalesinde gördüğü 3 golle de ligin en az gol yiyen takımı.

"Rehavete kapılmadan yola devam edeceğiz"

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yaptığı açıklamada, oyuncularının birbirlerine olan saygılarının ve iyi mücadele örneği ortaya koymalarının, elde edilen başarıda büyük önem taşıdığını söyledi. Takım olarak oyun disiplinine çok önem verdiklerini ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Sezon başında zaten bütün hedefimiz buydu. Disiplinli olmak ve takım savunmasını beraber yapmak önceliğimizdi. Bunu başardığımız için mutluyuz. Maçlarımızın daha dörtte birini bitirdik. O yüzden de hep maç maç bakıyoruz. Açıkçası bu tablo kendimize olan güvenimizi yerine getiriyor ama rehavete kapılmadan yola devam edeceğiz."

Orduspor'un ligdeki deplasman maçları ve skorları şöyle:
Adanaspor-Orduspor............................(0-4)
Karşıyaka-Orduspor..............................(0-1)
Kahramanmaraşspor-Orduspor.............(2-3)
TKİ Tavşanlı Linyitspor-Orduspor.... .....(0-1)
Denizlispor-Orduspor.............................(0-1)

Orduspor kupada tur istiyor

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, Ziraat Türkiye Kupası maçında başarılı bir futbol sergileyerek üst tura çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Türkmen, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında yarın Nazili Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsattı. Kupa maçına Denizli'de hazırlandıklarını ifade eden Türkmen, şunları kaydetti: "Lig maçının ardından kupa maçının hazırlıklarını yaptık. Ekibimiz bugün Denizli'den Nazilli'ye geçti. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Başarılı bir futbol sergileyerek üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde güzel bir yere gelmek."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!