Lezzette Sürpriz Proje

Güncelleme Tarihi:

Lezzette Sürpriz Proje
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2015 12:45

MÖVENPİCK OTEL İLE SUNEXPRESS HAVAYOLLARI 'NIN PROJESİ 5 EKİM'DE START ALACAK. MÖVENPİCK OTEL GENEL MÜDÜRÜ ERHAN ÇETİN, MİSAFİRLERİ MUTLU EDECEKLERİ BİR PROJE YARATTIKLARINI BELİRTTİ.

Mövenpick ve SunExpress iş birliği ile “Lezzet Festivali” başlıyor. Sosyal medyada #Movenpicksunexpressileucuruyor" sloganlı hashtagıyla yer alacak proje, 5 Ekim’de start alacak.
İzmir’in merkezinde yer alan Mövenpick Hotel İzmir, uzun soluklu ve farklı bir proje ile kışa merhaba diyecek. Otelin Genel Müdürü Erhan Çetin, “Bir dünya markası olan SunExpress ile İzmirlileri ve misafirlerimizi mutlu edecek güzel bir proje hazırladık. Söz konusu fikir üretmek ve aksiyon almak olduğunda, SunExpress’in İzmir’imiz için emeklerini hepimiz biliyoruz. İşbirliğimizin, hem gastronomi hem de seyahat anlamında İzmirlileri oldukça tatmin edeceğini düşünüyoruz. Ama şimdilik projeyi gizli tutuyoruz” dedi. SunExpress Genel Müdürü Server Aydın ise “İzmir, SunExpress için çok önemli bir destinasyon. İzmir’i geliştirecek projelerin altına imzamızı atmaya her zaman hazırız. Harika bir işbirliği olacağına inandığımız bu proje için heyecanlıyız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!