Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.
BÜLTENLERİNİ YÖNETSıcakların bastırması, tatlı bahar esintilerinin son bulması ile pek çoğumuz içimizi ferahlatacak hafif içecek ve yiyecek arayışına giriyoruz. Sadece yaz aylarında değil dört mevsim boyunca her gün bolca su içmemiz gerektiği için suyu pas geçiyor ve...
Duyanlar şaşırıyor: Bu baklava diğerlerinden çok farklı Amasya el emeğiyle hazırlanan tatlı türü baklavanın yapımında “kül” kullanılıyor. Hamurun oluşmasında kullanılan suya katılan külün geleneksel ‘küllü baklava ’ya gevreklik kazandırdığı...
Türkiye'de en sık Kilis'te üretilip tüketilen Cennet Çamuru; yöresel söylenişi ile Cennet Çamırı Kilis'in vazgeçemez şerbetli tatlılarından. Sıcacık şerbet, çekilmiş Antep fıstığı ve kalın telli kadayıfın harmanlanıp kaymakla servis edildiği yöresel...
Orta Doğu mutfağının en popüler atıştırmalıklarından biridir ve genellikle iftar sofralarında veya özel günlerde servis edilir. Türkiye’de peynirli sigara böreği olarak da bilinen bu çıtır lezzet, farklı peynir karışımları ve ince yufka veya filo...
'LEZİZZ Yemek Tarifleri' tatlı yiyelim tatlı konuşalım kuşağı 11 ayın sultanına yaraşır en beğenilen ramazan tatlıları şerbetli seçenekleriyle sizlerle...
Ayva, kış meyveleri denilince akla ilk gelen meyve değil ama faydaları saymakla bitmiyor. Kışın bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için bol bol kalorisi düşük olan bu meyveyi tüketin.
Macar baharatı ve birbirinden şifalı sebzelerden alan balık çorbası nasıl yapılır, işte pratik balık çorbasının tarifi, malzemeleri ve besin değerleri...Balıkçı çorbası tarifi, Macar mutfağının en çok sevilen ve içerdiği malzemeler itibarıyla en...
Yöresel lezzetlerimizden tutmaç çorbası, besleyici ve bol vitamini ile özellikle kış ayları ve salgınlardan korunmak için şifa olacak. Et suyu ile pişirmeye özen gösterirseniz vitamini katlanarak artacaktır. İşte Rüzgar Şef'ten tutmaç çorbası tarifi...