Dilan Güzenge
Lezizz YazarıDilan Güzenge
Küçük yaşlarda başlayan yemek merakı, oğlunun ek gıdaya geçmesiyle ile birlikte daha da arttı. Instagram üzerinden paylaştığı tariflerle başka annelerin de beğenisini kazandı. Yemek atölyeleriyle becerilerini geliştirdi. Bugün halen yemek yemeyen bebek kalmasın diye elinden geleni yapıyor, minikler için leziz yemek tarifleri üretmeye devam ediyor.

    Tüm Yazıları


    Muzlu- çilekli dondurma tarifi

    Muzlu- çilekli dondurma tarifi

    Havalar ısındı anneler...Bebeler dondurma bekler. Ev yapımı, doğal, katkısız, şekersiz, yapımı oldukça pratik. Şimdiden ellerinize sağlık, şifa olsun.

    03.07.2021
    Çikolatalı pankek (keçiboynuzu unlu)

    Çikolatalı pankek (keçiboynuzu unlu)

    Siz sağlıklı bebek yetiştirmenin önemine inanan annelere, şifalı ve lezzeti bol bir tarif getirdik. Keçiboynuzu unu ile hala tanışmayanlara da çikolatalı pankekimiz harika bir tanışma fırsatı sunacak. Şimdiden şifa olsun...

    29.06.2021
    Emziren anneler için komposto tarifi

    Emziren anneler için komposto tarifi

    Emziren anneler bol sütü olsun, bebeleri doysun diye bazı dönemler araştırmaya girer. Sütünü artırmak için tarifler araştırır. Yıllar önce keşfettiğim hem sağlıklı hemde 3 malzeme ile sütün artmasına fayda sağlayan bir komposto tarifi vereceğim.

    17.06.2021
    Kaplumbağa Kurabiye Tarifi

    Kaplumbağa Kurabiye Tarifi

    Çocuklara eğlenceli kurabiye tarifi ile geldim. Hem çok eğlenceli hem de lezzetli...

    16.06.2021
    Tahin pekmez dolgulu pankek

    Tahin pekmez dolgulu pankek

    Evde süt burger tadında pankek yapalım mı? Hem besleyici hem de oldukça lezzetli bu tarife çocuklarınız bayılacak. Hazırsanız, tahin pekmez dolgulu pankek tarifi karşınızda...

    14.05.2021
    Minikler için keçiboynuzlu pankek tarifi

    Minikler için keçiboynuzlu pankek tarifi

    Merhaba sevgili anneler... Çocuklarınıza alternatif kahvaltı önerileri arıyorsanız bu tarifi favorilerinize eklemenizi tavsiye ederim.

    13.05.2021
    Fırında Balık (+12)

    Fırında Balık (+12)

    Bebeğinize balık sevdirecek bir tarif aradığınızı duyar gibiyim. Pamuk gibi yumuşacık olsun, kılçıksız olsun, bebeğim afiyetle yesin. O zaman bu tarif tam bebeklere göre. Haftada 1 gün mutlaka balık tüketelim.

    11.05.2021
    Yumurtalı Kahvaltım

    Yumurtalı Kahvaltım

    Yumurta sevmeyen bebeklere özel yumurtalı kahvaltı tarifi ile geldim. Mutlaka deneyin derim! Yumurta 1 yaşından önce sadece sarısının verilmesi öneriliyor. Sevgili anneler, bu durumu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin. 1 yaşından sonra ise...

    22.04.2021