Dilan Güzenge
Lezizz YazarıDilan Güzenge
Küçük yaşlarda başlayan yemek merakı, oğlunun ek gıdaya geçmesiyle ile birlikte daha da arttı. Instagram üzerinden paylaştığı tariflerle başka annelerin de beğenisini kazandı. Yemek atölyeleriyle becerilerini geliştirdi. Bugün halen yemek yemeyen bebek kalmasın diye elinden geleni yapıyor, minikler için leziz yemek tarifleri üretmeye devam ediyor.

    Tüm Yazıları


    İncir uyutması tarifi

    İncir uyutması tarifi

    Herkese merhaba,sizlere yapımı oldukça pratik bir tatlı tarifi ile geldim. İncir uyutması, lezzetine bayılacaksınız. Ayrıca diyet yapanlar gönül rahatlığıyla tüketebilirler.

    01.02.2023
    Zencefilli kurabiye adam tarifi

    Zencefilli kurabiye adam tarifi

    Yılbaşı heyecanını çocuklarla beraber zencefilli kurabiye adam yaparak kutluyoruz. Yapımı oldukça basit,tadı tam bir damak şöleni, lezzet bombası... O zaman tarife geçelim.

    29.12.2022
    Elmalı tarçınlı tart kek tarifi

    Elmalı tarçınlı tart kek tarifi

    Herkese merhaba! Özellikle elmalı tart severler hızlıca yapabileceginiz cok pratik bir o kadar lezzetli kek tarifi ile geldim. Üst kısmı çıtır, içi yumuşacık kek enfes bir lezzet. Elmalı tarçınlı tart kek tarifi sizlerle...

    04.11.2022
    Şeftalili tava kek tarifi

    Şeftalili tava kek tarifi

    Canınız kek istediğin de hızlıca hazirlayabileceginiz tava keki tarifi ile geldim. Dilediğiniz meyve ile yapabilirsiniz. Fındık yerine ceviz,fıstık kullanabilirsiniz.

    19.09.2022
    Fırında kabak mücver tarifi

    Fırında kabak mücver tarifi

    Kahvaltıların en sevilenlerinden kabak mücveri bu kez fırında denemeye ne dersiniz? Kolay yapımı ve malzemeleriyle fırında kabak mücver size büyük kolaylık sağlayacak. Hem de en sağlıklısından... İşte denemek isteyenlere fırında kabak mücver tarifi...

    30.08.2022
    İlikli kemik sulu limonata tarifi

    İlikli kemik sulu limonata tarifi

    Evde bolca ilikli kemik sulu sağlıklı limonata yapmak ister misiniz? İlikli kemik suyunu duyunca "Aaaa olur mu hiç, kokar,yağlı olur "dediğinizi duyar gibiyim. Burda püf nokta ilikli kemik suyunda. Eğer organik ve kokmuyorsa limonatanın içinde asla...

    25.07.2022
    Fırında ballı soslu kanat tarifi

    Fırında ballı soslu kanat tarifi

    Herkese merhaba! Yaz ayların da özellikle fırın da yapılabilecek hafif ve lezzetli tarifler arıyorsanız bu tarifi denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

    19.07.2022
    Ev yapımı hamburger tarifi

    Ev yapımı hamburger tarifi

    Sizlere hem doyurucu, hem lezzetli hem de ekonomik bir tarif hazırladım. Ev yapımı hamburger tarifi oldukça pratik, toplam 45 dakikada kolayca servis edebilirsiniz.

    23.06.2022