Urfa haşhaş kebabı tarifi

Urfa haşhaş kebabı, tadıyla bildiğiniz kebaplardan çok farklı. Zırhtan çekilerek hazırlanan kuzu eti, tuz hariç hiçbir malzeme kullanılmadan hazırlanıyor. Et yemeği sevenlere de bu nefis lezzetin keyfini çıkarmak kalıyor. Şimdiden afiyet olsun...

Urfa haşhaş kebabı tarifi
Urfa haşhaş kebabı tarifi
cakeServis:6+ Kişilik
cookSüre:60+ dk
cakeUsta İşi

Malzemeler

  • 1 kilogram kuzu eti (boşluk kısmından)
  • Tuz
Nasıl Yapılır
  1. Eti Hazırlama: Eti zırhla çekerek kıyma haline getirin. Ardından, bir süre buzdolabında soğutun.
Kapat
Beslenme Bilgisi
KALORİ49 kcal
ŞEKER0 g
YAĞ4 g
PROTEİN4 g