Pratik tarifiyle kolayca hazırlanan, damağınızda eşsiz bir tat bırakacak harika bir tarif ton balıklı kanepe. Mayonez ve turşunun lezzetlendirdiği ton balıklı kanepeler hem çok kolay hem de gayet doyurucu.
Next SosyalFacebookEpostaTwitterLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Servis:4 - 6 Kişilik
Süre:30 dk
Kolay
Malzemeler
1 kahve fincanı ılık su
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
3 adet taze yeşil soğan
3 adet orta boy ton balığı konservesi
5-6 adet kornişon turşu
6 yemek kaşığı mayonez
Yarım demet dereotu
Süsleme için
2-3 adet haşlanmış katı yumurta
Nasıl Yapılır
Malzemeler Hazırlığı
Derin bir kase içinde suyu, yağı süzdürülmüş ton balığı ile yeşil soğan, dereotu ve kornişon turşularını iyice karıştırın.
Baharatlama
Karışıma tuz ve karabiber serpiştirin.
Sos Ekleme ve Karıştırma
Mayonezle ılık suyu ekleyerek tüm malzemeleri bir arada karıştırın.
Servis
Hazırlanan karışımı kızarmış tost ekmeklerinin ya da minik sandviç ekmeklerinin üzerine kalın bir tabaka halinde sürün. Geniş bir tabakta düzenleyerek servis edin.