GeriEt Yemeği Tarifleri Sebze dolgulu bonfile tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sebze dolgulu bonfile tarifi

Sebze dolgulu bonfile tarifi

'Bu akşam ne pişirsem?' diye mi düşünüyorsunuz? Pratik ve bir o kadar da lezzetli sebze dolgulu bonfileyi denemenizi öneririz. İnce bonfile dilimleri ve baharatlarla lezzetlenen iç harcı damak zevkinizi bambaşka bir yere taşıyacak. Eğer malzemeler hazırsa, haydi mutfağa! Karşınızda sebze dolgulu bonfile tarifi...

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 4 dilim inceltilmiş dana bonfile
  • 100 gram kültür mantarı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet kapya biberi
  • 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 3 diş sarımsak
  • 2 dal taze kekik
  • Zeytinyağı
  • Karabiber
  • Tuz

Sebze dolgulu bonfile tarifi Nasıl yapılır?

Soğan ve biberi jülyen şeklinde doğrayın.

Mantarları da ince ince dilimleyin.

Ardından uygun bir tavaya alıp soteleyin. Ancak sebzelerin diri kalmasına dikkat edin.

Baharatları da ekleyip ocaktan alın.

Rendelenmiş kaşar peyniri de ilave edip güzelce harmanlayın.

Hazırladığınız harcı bonfilenin iç kısmına yerleştirin ve rulo şeklinde sarın.

Tavada iki tarafını da güzelce kızartın.

Dilerseniz yanında farklı bir sos eşliğinde servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...