Next SosyalFacebookEpostaTwitterLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Servis:6+ Kişilik
Süre:30-60 dk
Kolay
Malzemeler
500 gram kuzu kuşbaşı
4 adet patates
4 adet kuru soğan
4 adet sivri biber
1 tatlı kaşığı toz şeker
2 tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
Nasıl Yapılır
Soğanları Hazırlama
Soğanları ortadan ikiye bölerek, piyazlık şekilde doğrayın.
Soğanları Kavurma
Bir tencerede tereyağını eritin ve doğranmış soğanları birkaç dakika kavurun. Tuz, karabiber ve şeker ekleyip, soğanlar pembeleşene kadar kavurmaya devam edin.
Etleri Pişirme
Kuşbaşı etleri tencereye ekleyin ve 5 dakika kadar etlerle birlikte çevirin.
Malzemeleri Ekleyip Pişirme
3 su bardağı suyu tencereye ekleyin ve doğranmış patates ile yeşil biberleri katın. 30 dakika daha kısık ateşte pişirin.