Pastırmalı kanepe tarifi

Vazgeçilmez et ürünleri arasında olan pastırma, kanepeleriniz için de farklı ve lezzetli bir seçenek. Üzerine eklediğiniz kaşar ve turşu ile özel misafirlerinize benzersiz bir keyif yaşatabilirsiniz. Hardal da yanına çok yakışıyor...

Pastırmalı kanepe tarifi
Pastırmalı kanepe tarifi
cakeServis:4 - 6 Kişilik
cookSüre:30-60 dk
cakeKolay

Malzemeler

  • Kare ya da üçgen kesilmiş tost ekmeği
  • Pastırma
  • Marul
  • Krem peynir ya da labne
  • Kaşar peyniri
  • Salatalık turşusu
Nasıl Yapılır
  1. Hazırlık
    Ekmeklerin üzerine peyniri sürün ve marul dilimlerini yerleştirin.
  2. Pastırmalı Sandviçin Hazırlanması
    Üzerine ekmek boyutunda kestiğiniz pastırmaları koyun.
  3. Sandviçin İç Malzemeleri
    Küp küp kestiğiniz kaşarları ve salatalık turşularını da ekmeğin üzerine koyun ve kürdanla sabitleyin.
  4. Sunum
    Tüm malzemeleri uzun kebap şişlerine yerleştirerek farklı bir sunum elde edebilirsiniz.
  5. Afiyet Olsun! 🥪
Kapat
Beslenme Bilgisi
KALORİ122 kcal
ŞEKER1 g
YAĞ6 g
PROTEİN10 g