Next SosyalFacebookEpostaTwitterLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Servis:2 Kişilik
Süre:30-60 dk
Kolay
Malzemeler
500 gram kaymaksız yoğurt
4 yemek kaşığı bal
150 gram kadar kuru meyveli müsli
Üzeri için
Mevsim meyvesi
Fındık veya ceviz veya badem veya Antep fıstığı
Nasıl Yapılır
Yoğurt ve Bal Karışımı
Bir kabın içinde yoğurt ve balı güzelce karıştırın.
Müsli Katmanları Oluşturma
Kupların dibine bir miktar kuru meyveli müsli koyun, üzerine yoğurt karışımından da bir miktar koyun. Kup doluncaya kadar bu işlemi tekrarlayın.
Meyve ve Kuruyemiş Süsleme
Arzu ederseniz kat aralarına dilediğiniz mevsim meyvelerinden koyabilirsiniz. Kupların üzerini meyve dilimleri, fındık, ceviz, badem veya Antep fıstığı ile süsleyebilirsiniz.