Kuru meyveli ve müslili kup

Kahvaltı veya ara öğünler için harika bir reçete...

Kuru meyveli ve müslili kup
Kuru meyveli ve müslili kup
cakeServis:2 Kişilik
cookSüre:30-60 dk
cakeKolay

Malzemeler

  • 500 gram kaymaksız yoğurt
  • 4 yemek kaşığı bal
  • 150 gram kadar kuru meyveli müsli
  • Üzeri için
  • Mevsim meyvesi
  • Fındık veya ceviz veya badem veya Antep fıstığı

Nasıl Yapılır
  1. Yoğurt ve Bal Karışımı
    Bir kabın içinde yoğurt ve balı güzelce karıştırın.
  2. Müsli Katmanları Oluşturma
    Kupların dibine bir miktar kuru meyveli müsli koyun, üzerine yoğurt karışımından da bir miktar koyun. Kup doluncaya kadar bu işlemi tekrarlayın.
  3. Meyve ve Kuruyemiş Süsleme
    Arzu ederseniz kat aralarına dilediğiniz mevsim meyvelerinden koyabilirsiniz. Kupların üzerini meyve dilimleri, fındık, ceviz, badem veya Antep fıstığı ile süsleyebilirsiniz.
  4. Afiyet Olsun! 🥄
Kapat
Beslenme Bilgisi
KALORİ1052 kcal
ŞEKER62 g
YAĞ43 g
PROTEİN47 g