- Sütü Isıtma
Sütü küçük bir tencerede ısıtın.
- Sıcak Sütün Eklenmesi
Isınmış sütü yavaşça yumurtalı karışıma ekleyin ve hızlı hareketlerle karıştırın.
- Karışımın Pişirilmesi
Karışımı muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Kaseyi kaynar su dolu bir tencerenin üzerine yerleştirin.
- Beyaz Çikolata ve Kestane Püresinin Eklenmesi
Kaseyi tencereden alın. Beyaz çikolatayı ve tereyağını ekleyip eritin. Sonrasında kestane püresini ekleyip iyice karıştırın.
- Yumurta Akı Köpürtme
Yumurta akını 25 gram şekerle köpük gibi olana kadar mikserle çırpın.
- Karışımların Birleştirilmesi
Köpürtülmüş yumurta akını kestaneli karışıma ekleyerek yavaşça karıştırın. Sufle kaplarını yağlayın.
- Sufle Hazırlama ve Pişirme
Sufle kaplarını tereyağı ile yağlayın. İçlerine şeker serpin, ardından sufle harcını kaplara bölüştürün. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 8-10 dakika pişirin.
- Servise Hazır
Sıcak olarak servis edin ve hemen afiyetle yiyin! 🍮