GeriPasta Tarifleri Hindistancevizli pasta tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hindistancevizli pasta tarifi

Hindistancevizli pasta tarifi
Lezzeti ve görüntüsü ile baş döndürecek!

Lezzeti ve görüntüsü ile baş döndürecek!

  • Çiğ
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

    Krema kısmı için:
    • 1 paket krema veya 1 su bardağı süt
    • 2 paket krem şanti
    • 2 su bardağı hindistancevizi
    Tabanı için:
    • 2 paket yulaflı bisküvi
    • 50 gram eritilmiş tereyağı
    Üzeri için:
    • 2 paket sade bitter çikolata

    Hindistancevizli pasta tarifi Nasıl yapılır?

    Öncelikle bisküvileri robotta un haline getirin. Üzerine eritilmiş tereyağını ilave edip iyice harmanlayın. Kelepçeli kalıba dökün ve düz tabanlı bir bardak yardımı ile bastırarak yerleştirin.

    Kremşantiye krema veya süt ilave edip sertleşene kadar çırpın. 2 su bardağı hindistancevizi ilave edip karıştırın. Bu karışımı bisküvilerin üzerine yayıp bastırarak düzleyin. Dolaba koyarak dinlemesini sağlayın.

    Üzerine benmari usulü erittiğimiz çikolatayı gezdirin. Donduktan sonra servise sunun.