GeriEt Yemeği Tarifleri Ciğer kebabı tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ciğer kebabı tarifi

Ciğer kebabı tarifi

Ciğer pek çok kişinin sevmediği lezzetler arasında yer alıyor. İşte herkese ciğeri sevdirecek bir tarif.

  • Izgarada
  • 4 - 6 Kişilik
  • 60+ dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 1 kilogram ciğer
  • 1 kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Sıvı yağ
  • Baharat

Ciğer kebabı tarifi Nasıl yapılır?

Soğanı ve sarımsağı rendeleyin. İçine biraz yağ ve baharat ilave edip karıştırın. Kuşbaşı doğranmış ciğerleri de ilave edip 2-3 saat bekletin. 

Daha sonra şişlere dizin ve mangalda pişirin.