GeriNerede Ne Yenir Bu doğanın içinde 15 çeşit kahvaltı! Üstelik çok da ekonomik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu doğanın içinde 15 çeşit kahvaltı! Üstelik çok da ekonomik

Bu doğanın içinde 15 çeşit kahvaltı! Üstelik çok da ekonomik

İstanbul’un eşsiz güzellikteki manzarasını izlemeyi sevenlerdenseniz şüphesiz ki şehrin en güzel keyif tepelerini keşfetmek istersiniz. Peki onlardan biri olan Cemile Sultan Korusu’nda nefis çeşitlerle hazırlanmış bir kahvaltıya ne dersiniz?

Hemen buraya tıklayarak, şehrin en ferah kahvaltısını satın alabilirsiniz.

Gününüzü Üsküdar sahil şeridinin en sevilen noktalarından Cemile Sultan Korusu’nda, muhteşem bir kahvaltıyla taçlandırın. İsterseniz kahvaltı tabağı, isterseniz de serpme kahvaltı menülerinden birini seçip lezzetin keyfine varın.

Bu doğanın içinde 15 çeşit kahvaltı Üstelik çok da ekonomik

İstanbul’un tüm güzelliklerini ayağınıza seren bir tepede, enfes bir kahvaltı… Hem gözünüze hem midenize hem de cebinize hitap eden bu menüde neler mi var?

Ezine beyaz peyniri, eski kaşar peyniri, kavurma, siyah zeytin, yeşil zeytin, reçel, bal, tereyağı, domates ve salatalık dilimleri, tere ve Akdeniz yeşillikleri, hellim peyniri, haşlanmış yumurta ve 2 bardak çaydan oluşan bu lezzetli menüyü kaçırmamak için hemen buraya tıklayın ve size özel indirimlerden yararlanın.

Bu doğanın içinde 15 çeşit kahvaltı Üstelik çok da ekonomik

Bir yanınızda eşi benzeri bulunmayan İstanbul manzarası, bir yanınızda nefis kahvaltınız, bir yanınızda sevdikleriniz… Gününüzün güzel geçeceği şimdiden belli. İstanbul’a hükmeden kahvaltı sofralarında yerinizi hemen ayırtmak için buraya tıklayın.

Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır.

False