Levent Kızıl: Türkiye'de başka hakem mi yok?

Güncelleme Tarihi:

Levent Kızıl: Türkiyede başka hakem mi yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2006 21:30

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Galatasaray maçı sonrası, hakem Kuddusi Müftüoğlu hakkında sert konuştu. 'Türkiye'de başka hakem mi yok?' diyen Kızıl, verilmeyen bir penaltıları olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Levent Kızıl, 3-1 mağlup oldukları Galatasaray maçıyla ilgili olarak, "Çok iyi mücadele ettik. Aslanlar gibi oynadık. Atamayana atarlar. Galatasaray'ı tebrik ediyorum." dedi.

Fenerbahçe maçından sonra Kuddusi Müftüoğlu'nun FIFA kokartlı hakem oluşuyla ilgili şeyler söylediğini hatırlatan Kızıl, "Müneccim miyim ki 4 gün önceden bir şeyler olacağını bileyim. Hakem atamaları yapıldığında MHK Başkanı Mustafa Çulcu'ya 'İnşallah haksız çıkarım ve maç sonu Kuddusi Müftüoğlu'na iade-i itibar konuşması yaparım' dedim. Çulcu çıksın 'Bu hakem tayinini ben yaptım' desin ona inanacağım" diye konuştu.

Bu sezon hiçbir büyük maça verilmeyen hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun ilk yarının son haftasındaki karşılaşmaya atanmasını eleştiren Kızıl, "Müftüoğlu'nu baskılar sonucu bu maça veriyorsan böyle olur. Mustafa Çulcu'ya her zaman sahip çıkan biriyim ancak Müftüoğlu'nun nasıl FIFA kokartı taktığını herkes biliyor. O, zorla FIFA yapılmış bir hakem. Türkiye'de başka hakem mi yok? Verilmeyen bir penaltımız var. Başka bir hakem tarafından yapılmış olsaydı bir şey söylemezdim. Mustafa Çulcu bu maça Kuddusi'yi verirsen kör göze parmağı sokarsın" diye konuştu.

Bursaspor Başkanı, maçtan sonra soyunma odasına inerek futbolcularına prim verdiğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!