Lens'e 13 ay sonra milli davet

Güncelleme Tarihi:

Lense 13 ay sonra milli davet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 17:19

Fenerbahçe'nin Manchester United'ı sahasında 2-1 mağlup ettiği maçta müthiş bir frikik golü atan Lens Hollanda Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı. Lens, son olarak 13 Ekim 2015'teki Çek Cumhuriyeti maçında milli formayı giymişti.

Haberin Devamı

Hollanda Milli Takımı'nın Belçika ve Lüksemburg ile oynayacağı maçlar için açıklanan 25 kişilik kadroda Fenerbahçe'den Lens ve Galatasaray'dan Wesley Sneijder de yer aldı. 9 Kasım'da Belçika ile özel maçta karşılaşacak olan Hollanda, 2018 Dünya Kupası elemelerinde 13 Kasım'da Lüksemburg deplasmanına gidecek. 

Hollanda Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan isimler şöyle: 
Kaleci: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Michel Vorm (Tottenham) 
Defans: Jeffrey Bruma (Wolfsburg), Terence Kongolo, Rick Karsdorp (Feyenoord), Virgil van Dijk (Southampton), Joel Veltman (Ajax), Daley Blind (Manchester United), Marvin Zeegelaar (Sporting Lizbon) 
Orta saha: Jeremain Lens (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskova), Davy Klaassen (Ajax), Jordy Clasie (Southampton), Bart Ramselaar, Davy Pröpper (PSV), Georginio Wijnaldum (Liverpool), Wesley Sneijder (Galatasaray), Tonny Vilhena (Feyenoord), Stijn Schaars (Heerenveen), Arjen Robben (Bayern Münih) 
Forvet: Luuk de Jong (PSV), Vincent Janssen (Tottenham), Bas Dost (Sporting Lizbon), Memphis Depay (Manchester United) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!