Lekiç’e Cavcav tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Lekiç’e Cavcav tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 02:00

Gençlerbirliği’nin yeni transferinin iki maçtaki etkisiz performansı deneyimli başkanı kızdırdı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği yeni sezonun ilk iki haftasını bir galibiyet ve bir beraberlik alıp, 4 puanla ikinci sırada geçerken, Başkan İlhan Cavcav eleştiri oklarını yeni transferlerden Dejan Lekiç’e çevirdi.
Transfer sezonunda İspanya Birinci Ligi ekiplerinden Osasuna’dan Başkent ekibine gelen tecrübeli futbolcu, iki resmi maçta golle tanışamazken, ilk onbirde başladığı Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediye maçlarının ikinci yarılarında Teknik Direktör Fuat Çapa tarafından oyundan alındı. Lekiç, Antalyaspor maçında 69 dakika sahada kalırken, Akhisar Belediye karşılaşmasında ilk yarının bitiminde oyundan çıkarıldı.
Tecrübeli oyuncunun, özellikle Akhisar Belediye maçında sahada kaldığı 45 dakikalık performansına tepki gösteren Cavcav’ın yakın çevresine, “Kalitesine, yeteneğine ve kariyerine inandığımız bir oyuncu. Transferlerimiz içinde de en yüksek maliyete sahip isim. Yeni bir ülke, yeni bir takım, yeni arkadaşlar. Bunların hepsine katılıyorum ama onun kalitesindeki bir ismin kendisini sahada göstermesi gerekir” diyerek dert yandığı belirtildi.
Cavcav, kısa bir süre önce Radosav Petroviç ile Serkan Kurtuluş’un imza töreninde yaptığı açıklamada, “35 yıllık başkanım. 37 yaşındaki Tum’u, göndererek transferde ilk defa hata yaptığımı kabul ediyorum” diyerek üstü kapalı mesaj vermişti.

Haberin Devamı

Cem Can ve Aykut oynamayacak

Ligin üçüncü haftasında Orduspor’u ağırlayacak olan Gençlerbirliği’nde, kaptan Cem Can ile Aykut Demir, forma giyemeyecek. MP Antayaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Cem Can’ın tedavisi sürerken, forma giyme şansının olmadığı belirtildi. Akhisar Belediye mücadelesinde kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Aykut da bu zorlu karşılaşmada arkadaşlarının arasında olamayacak. Sakatlığı bulunan Oktay Delibalta’nın maça yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!