Legia Varşova 2 - 0 Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

Legia Varşova 2 - 0 Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 16:48

Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı 5. maçları sonunda garantileyen, ülke puanına büyük katkı sağlayan Trabzonspor gruptaki son maçta konuk olduğu Legia Varşova'ya 2-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, L Grubu'ndaki altıncı ve son maçında Polonya'nın Legia Varşova takımına 2-0 mağlup oldu.
Legia Varşova Stadı'nda oynanan karşılaşmada Legia Varşova'nın gollerini 22. dakikada (Kendi kalesine) Fatih Öztürk ve 56. dakikada Orlando Sa attı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Trabzonspor'dan Mehmet Ekici kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Trabzonspor, bu karşılaşma öncesi 2. tura çıkmayı garantilemişti.


MAÇTAN DAKİKALAR;

90'
Mehmet Ekici, Tomasz Jodlowiec'e yaptığı müdahele sonrasında ikinci sarıdan kırmızı kart görüyor.

56'
GOL! Maalesef top ağlarımızda. Legia Varşova takımı Orlando Sa'nın golüyle karşılaşmada durumu 2-0'a getiriyor. Ceza sahasında topla buluşan Orlando Sa, Essaid Belkalem'den sıyrıldıktan sonra sağ ayağının dışıyla şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor.

46'
Karşılaşmanın ikinci yarısı Legia Varşovalı oyuncuların santra vuruşuyla başlıyor.

37'
Sol kanattan Mehmet Ekici'nin kullandığı serbest vuruşta Mustapha Yatabare ofsayt pozisyonuna yakalanıyor.

33'
Legia Varşova takımı karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sakatlığından dolayı oyundan çıkan Michal Zyro'nun yerine Jakub Kosecki oyuna dahil oluyor.

22' GOL! Legia Varşova takımı Fatih Öztürk'ün kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçiyor. Sol kanatta topla buluşan Michal Kucharczyk uzak direğe ortasını yapıyor. O noktada topla buluşan Michal Zyro şutunu çekiyor top kaleci Fatih Öztürk'ten geri dönüyor. Dönen topa Ondrej Duda gelişine vuruyor fakat Fatih Öztürk bu pozisyonda da başarılı oluyor. Fatih Öztürk'ten dönen topa bir kez daha Michal Zyro şutunu çekiyor top direkten geri dönüyor. Direkten dönen topa Orlando Sa şutunu çekiyor, çizgi üzerinde Essaid Belkalem topu uzaklaştırmak isterken top Fatih Öztürk'e çarpıp ağlarımıza gidiyor.

19' Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Kevin Constant sol ayağıyla çok sert vuruyor fakat top kaleci Dusan Kuciak'tan geri dönüyor.

1' Trabzonsporlu oyuncuların santra vuruşuyla karşılaşma başlıyor.

Haberin Devamı

LEGİA VARŞOVA - TRABZONSPOR MAÇINDAN NOTLAR

Haberin Devamı

BÜYÜKELÇİDEN ZİYARET
Türkiye'nin Polonya Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan, Trabzonspor'un Varşova'da kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Eski Başkanlardan Mustafa Günaydın'ın da yer aldığı ziyarette Legia Varşova maçında bordo - mavililere başarı dileyen Özcan'a TS Club ve Ticari Ürünlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz tarafından Trabzonspor forması hediye edildi.

YUSUF ERDOĞAN KULÜBEDE
Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle 16 futbolcuyla Polonya'ya gelen Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Yusuf Erdoğan, son anda maça yetiştirildi. Maç öncesi yapılan son antrenmana da sakatlığı nedeniyle katılamayan genç oyuncu için takımın otelinde yoğun bir tedavi programı uygulandı. Ancak bu tedavilere rağmen sağ ayağındaki ağrı geçmeyen oyuncu riske edilmeyerek kulübeye çekildi.

SEYİRCİSİZ MAÇI 250 KİŞİ İZLEDİ

UEFA Disiplin Komitesi'nin Lokoren maçında taraftarlarının neden olduğu olaylardan dolayı 1 maç saha kapatma cezası verdiği Legia Varşova, Trabzonspor ile yaptığı liderlik maçında taraftar desteğini arkasına alamadı. Stadyuma 75'i Trabzonspor kontenjanından 250 kişi girebildi.

HACIOSMANOĞLU MAÇA GELEMEDİ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle maça gelemedi. Özel uçakla maça gelmeye hazırlanan Hacıosmanoğlu, doktorların tavsiyesine uyarak karşılaşmayı İstanbul'da evinden izledi.

VARŞOVA TAKIMI YEMEK VERDİ
Legia Varşova Kulübü tarafından, Trabzonspor yönetim kurulu ve UEFA temsilcine yemek verildi. Yemeğe Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Onur İncehasan, Tayfun Kahyaoğlu, Erol İbrahimağaoğlu, Futbol İdari İşler Müdürü Aysun Karahasanoğlu ve Dış İlişkiler Müdürü Fatih Şahinoğlu ile birlikte UEFA Temsilcisi Eggert Magnusson ve Legia Kulübü yetkilileri katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek, maç anısına hediye sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!