LeBron James'in bilinmeyen sorunu

Güncelleme Tarihi:

LeBron Jamesin bilinmeyen sorunu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 11:45

Geçtiğimiz günlerde 26,378 sayı atarak Spurs’ün efsane oyuncusu Tim Duncan’ı geride bırakan ve 14.sıraya yerleşen, tüm zamanların en iyi basketbolcuları arasında gösterilen LeBron James'in ayak parmakları tekrar gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf sonrası NBA takipçileri tarafından tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Bundan bir kaç yıl önce sahilde çıplak ayakla yürürken çekilen fotoğrafta LeBron James'in sol ayak parmaklarının şekilsizliği dikkat çekerken pek çok hayranı "Bu adam bu parmaklarla nasıl zıplıyor?" sorusunu sormuştu.

LeBron Jamesin bilinmeyen sorunu

NBA'in gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen James'in doğuştan olduğu tahmin edilen bu şekilsizlikten şimdiye kadar etkilenmemiş olması bir yana, daha önce ayaklarında bu tip şekil bozuklukları bulunan atletlerin ameliyat oldukları biliniyor.

LeBron Jamesin bilinmeyen sorunu

Haberin Devamı

LeBron James kendisini biraz olsun etkilemeyen bu durum için bıçak altına yatacağa da benzemiyor. “Kral”, Duncan’ın 12 sayı önünde ve tecrübeli oyuncunun bir daha James’i geçmesi zor gözüküyor. Lebron’un önündeki John Havlicek’in ise toplam 26,395 sayısı bulunuyor.

LeBron Jamesin bilinmeyen sorunu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!