LeBron, Beckham'a ortak geliyor

Güncelleme Tarihi:

LeBron, Beckhama ortak geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 15:18

NBA'de Miami Heat'in süperstarı LeBron James, Amerika Birleşik Devletleri 1. Futbol Ligi'ne (MLS) katılması planlanan bir kulübü satın almak isteyen eski futbolcu David Beckham ile ortak olabileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Liverpool'un hissedarları arasında da yer alan Lebron James, ada basınına yaptığı açıklamada, MLS'ye ileri sezonlarda katılması beklenen Miami takımını satın almak isteyen Beckham'a ortak olma konusunda İngiliz oyuncuyla görüştüğünü söyledi. Bu görüşmelerin başarılı bir ortaklığın habercisi olduğunu vurgulayan James, anlaşmada iki tarafında istekli olduğunu ifade etti. Beckham ile son yıllarda iyi bir arkadaşlık kurduklarından bahseden ünlü basketçi, "Miami'nin bir futbol takımının olması, şehir için kesinlikle harika olur" değerlendirmesinde bulundu.

Ortaklık koşullarının konuşulmaya devam ettiğini söyleyen LeBron James, "Bence, burası futbol için harika bir kent. Futbol oynanabilecek birçok yer var ve çok iyi genç oyuncular yetişiyor" şeklinde konuştu. Geçen sezon emekliye ayrılan Beckham, uzun dönem top oynadığı ABD'de futbol kulübü sahibi olmak için geçen ay lig yetkilileriyle görüşmeye başlamıştı. MLS'de şu an 19 takım bulunurken, bu sayının 2020'ye kadar 24'e çıkacağı öngörülüyor. Miami'nin de ligin genişletilmesi çalışmaları kapsamında bu 24 takım arasında yer alması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!