League of Legends Uluslararası Wild Card özel turnuvası bu yıl ilk kez İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

League of Legends Uluslararası Wild Card özel turnuvası bu yıl ilk kez İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2015 18:17

League of Legends’da 7 bölge şampiyonunun liderlik için mücadele edeceği Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası, 21-25 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Türkiye, Japonya, Latin Amerika, Brezilya, Okyanusya, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Uzakdoğu Asya bölge şampiyonlarının karşı karşıya geleceği turnuvada Türkiye’yi, League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Şampiyonu Beşiktaş eSpor Kulübü temsil edecek.

League of Legends’da 7 bölge şampiyonunun uluslararası mücadelede bir üst tura çıkacak takımı belirlemek üzere karşı karşıya geleceği League of Legends Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası (IWCI), bu yıl 21-25 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. League of Legends Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası, Türkiye’de gerçekleştirilen bu ölçekteki ilk profesyonel eSpor etkinliği oluşuyla da dikkat çekiyor.

Türkiye, Japonya, Latin Amerika, Brezilya, Okyanusya, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Uzakdoğu Asya bölge şampiyonlarının karşı karşıya geleceği turnuvada, Türkiye adına mücadele edecek olan Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Şampiyonu Beşiktaş eSpor Kulübü, liderlik için favori takımlar arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Final Mücadelesi 25 Nisan’da Maslak Volkswagen Arena’da

Takımlar Riot Games Türkiye ofisinde yer alan, özel olarak tasarlanmış eSpor arenalarında 21-23 Nisan tarihleri arasında sıralama maçlarına, hemen ardından 24’ünde de yarı final mücadelesine çıkacak. Turnuvanın liderini belirleyecek final karşılaşması, 25 Nisan Cumartesi günü Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Finale 5 binden fazla seyircinin katılması bekleniyor.

Beşiktaş eSpor Kulübü Favoriler Arasında

League of Legends Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali’nde 2014 yılının Türkiye şampiyonunu 3-0 ile geçmeyi başaran Beşiktaş eSpor Kulübü, turnuvanın favorileri arasında gösteriliyor. Beşiktaş, Uluslararası Wild Card Özel turnuvasından lider ayrılmayı başarırsa dünyanın en iyi League of Legends takımlarıyla karşılaşma fırsatını elde edecek.

Kazanan Takım Mayıs’ta Florida Yolcusu

League of Legends Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nın şampiyonu Mayıs ayında ABD’nin Florida eyaletinde Donald L. Tucker Civic Center’da gerçekleştirilecek olan 2015 Sezon Ortası Özel Turnuvası’na (MSI) katılma hakkı elde edecek. Böylece ABD, Çin ve Güney Kore gibi eSpora ev sahipliği yapan ülkelerin takımlarıyla aynı kategoride, bu kez küresel liderlik için mücadele etme şansı yakalayacak.

Haberin Devamı

Karşılaşmaları LoL TV’den İzleyin

Dileyenler League of Legends Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası maçlarını internette Twitch platformu üzerinden yayın yapan LoL TV’den (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish)

Riot Games hakkında:

Riot Games, oyun geliştirmede oyuncu odaklı olmanın çok iyi oyunlarla sonuçlanacağına inanan, girişimci zihniyete sahip oyuncular tarafından 2006 yılında kuruldu. Riot’ın 2009 yılında yayımladığı, eleştirmenlerin ve oyuncuların beğenisini kazanan League of Legends her ay 70 milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanıyor. Topluluğumuzun temelini oluşturan oyuncular için League of Legends deneyimini geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz.

Haberin Devamı

League of Legends hakkında:

League of Legends® tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!