League of Legends Türkiye Büyük Finali Biletleri 24 Saatte Tükendi!

Güncelleme Tarihi:

League of Legends Türkiye Büyük Finali Biletleri  24 Saatte Tükendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 16:27

8 Ağustos günü İstanbul’da Ülker Sports Arena’da düzenlenecek League of Legends Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nin biletleri etkinliğe bir ay kala, satışa çıktığı gün içerisinde tükendi.

Haberin Devamı

Türkiye’de eSpor kavramının en büyük destekçisi Riot Games’in gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle hayata geçirdiği, Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi olan League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde final heyecanı hızla yaklaşırken, Biletix üzerinden satışa sunulan etkinlik biletleri 1 gün içerisinde tükendi.

Türkiye’nin en büyük eSpor coşkusuna ev sahipliği yapacak League of Legends Türkiye Büyük Finali, 8 Ağustos günü İstanbul’da Ülker Sports Arena’da, binlerce oyun tutkununun huzurunda gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl aynı mekânda gerçekleştirilen etkinlik için satışa sunulan yaklaşık 10 bin bilet, bir haftalık bir süre içinde tükenmişti. Etkinliği yerinde izleme fırsatı bulamayanlar da internet üzerinden 30’un üzerinde kamera ile yapılan canlı yayını takip edebilecek.

Haberin Devamı

League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyon olan takım, League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Kore’den Kuzey Amerika’ya, Çin’den Avrupa’ya kadar dünyanın en iyi eSpor takımlarına karşı Türkiye’yi temsil etmek adına önemli bir avantaj yakalayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!