Lazio - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Lazio - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 13:28

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Türk takımlarından biri olan Galatasaray, son 32 turun rövanş maçında Lazio deplasmanında ağırlanacak. 18 Şubat tarihinde İstanbul’da gerçekleşen ilk karşılaşmanın sonucu 1 – 1’lik beraberlik olmuştu. Rövanş maçının oynanacağı karşılaşma büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Lazio - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...     

Haberin Devamı

Mustafa Denizli yönetimindeki Galatasaray geçtiğimiz hafta Lazio’yu sahasında ağırlamış ve karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı. Rövanş maçının merakla beklendiği UEFA Avrupa Liginde kritik mücadele hangi ekranlardan yayınlanacak?

LAZİO – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında karşı karşıya gelecek olan Lazio ve Galatasaray müsabakası 25 Şubat 2016 Perşembe günü saat 20:00’da Roma Olimpiyat Stadyumu'nda başlayacak. Karşılaşma TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

LAZİO – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Perşembe günü gerçekleşecek olan rövanş maçının muhtemel 11’leri şu şekildedir;

Lazio muhtemel 11: Federico Marchetti, Abdoulay Konko, Mauricio Nascimento, Wesley Hoedt, Stefan Radu, Lucas Biglia, Segey Savic, Alessandro Matri, Senad Lulic, Felipe Anderson, Marco Parolo

Haberin Devamı

Galatasaray muhtemel 11: Fernando Muslera, Jason Denayer, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Hakan Balta, Ryan Donk, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lionel Carole, Lukas Podolski

GALATASARAY – LAZİO İLK MAÇINDA NELER OLMUŞTU?

18 Şubat akşamında Türk Telekom Arena'da gerçekleşen Galatasaray – Lazio maçı 1 – 1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın golleri ise 12. dakikada Sabri Sarıoğlu ve 21. dakikada ise Savic tarafından kaydedilmişti.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Son 32 turu ilk maçında kendi sahasında Lazio ile berabere kalan Sarı Kırmızılılar rövanş maçı için hazırlık yapmaya başladı. Sabri Sarıoğlu tarafından taraftarları sevindiren golün kaydedilmesinin sonrasında İtalyan ekibin Sergej Milinkovic Savic ile attığı gol beraberliğe neden oldu. Maç sonucunun bu şekilde bitmesi de Sarı Kırmızılılar için rövanş müsabakasını biraz zora soktu.

Deplasmanda gol kaydeden Lazio avantaj elde etmiş oldu. Sarı Kırmızılı takımın Lazio karşısında 1-1 dışındaki bol gollü beraberlikler ve galibiyet alması halinde tur atlayacak. Ancak karşılaşma golsüz beraberlikle biterse tur atlayan taraf Lazio ekibi olacak. 1-1'lik skorda ise maç uzatmalara gidecek. Eğer uzatmalarda da gol olmazsa o zaman kimin tur atlayacağı penaltılar ile belli olacak.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılı ekibin rövanş maçında gol veya goller bulması gerekmekte. Aksi halde Galatasaray EUFA Avrupa Ligi’ne veda eden isimlerden olacak.

SON 16 TURU KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sarı Kırmızılı ekip Lazio’yu elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimine katılacak. İsviçre'nin Nyon kentinde 26 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan kura çekimi TSİ 14:00’da başlayacak. UEFA Avrupa Ligi son 16 turun ilk karşılaşmaları 10 Mart'ta, rövanş maçları ise 17 Mart tarihinde oynanacak.

BAKMADAN GEÇME!