Kutlu çiftinden Foça'ya 514 fidan

Güncelleme Tarihi:

Kutlu çiftinden Foçaya 514 fidan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 11:50

Kutlu çiftinden Foça'ya 514 fidan

Haberin Devamı

EGE Orman Vakfı Gönüllüsü ve Türk Anneler Derneği üyesi Ayla Kutlu ve eşi Gürbüz Kutlu Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak, İzmir'in Foça ilçesindeki ağaçlandırma sahasında 514 fidanlık bir koru oluşturdu. Korularını ziyaret eden Ayla ve Gürbüz Kutlu çiftini yakınları da yalnız bırakmadı.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, "Bu tören bizim için çok özel bir tören. Ayla Hanım ile biz çok uzun zamandan beri birlikte yürüyoruz. Vakfın ilk kurulduğu zamanlardan bu yana. Kendisi bu kadar destekler verirken aynı zamanda Türk Anneler Derneği ile de destek veriyor. Çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ege Orman Vakfı Gönüllüsü Ayla Kutlu, "Vakfınızın Genel Müdürü Metin Bey Türk Anneler Derneği’ne konferanslara geliyordu. 1999 yılından bu yana Ege Orman Vakfı’nın gönüllüsüyüm. Bugün de korumuzu oluşturduk. Çok güzel bir duygu çok mutluyum" dedi.

Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, günün anısına Ayla ve Gürbüz Kutlu’ya plaket takdim etti ve fidanlar toprakla buluşturuldu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!