Kusursuz fırtına

Güncelleme Tarihi:

Kusursuz fırtına
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2009 00:00

Red Kit’ten aşina olduğumuz Oklahoma diyarının takımı Thunder, geçen sezonun NBA finalisti Magic’in üstüne yağdı: 102–74.

Tamam, Magic’in eksikleri var. Müzmin sakat Vince Carter, cezalı Rashard Lewis ve sezona hiç de fena başlamayan Anderson oynamıyor. Lakin bu eksikler, Magic koçu Van Gundy’nin söylediği gibi mazaret olamaz böyle bir skora. Henüz 21 yaşındaki süper yıldız adayı Kevin Durant’ın etrafına kurulu “iç güveysinden hallice” Thunder takımı, hırsı ve savunmasıyla göz açtırmadı güçlü rakibine. Durant 28 sayı, 4 ribaund ve 5 asist ile oynarken Magic’te Dwight Howard 20 sayı atmasına rağmen takımını sırtlayamadı.
Yine Kobe: 28 sayı
Dünyada herkes Hornets koçu Byron Scott kadar iyimser olsa gezegen çok daha yaşanabilir bir yer olurdu kuşkusuz. Sezon başı hüsranların takımı Hornets, deplasmanda eksik Lakers’a 104–88 kaybetti. 7 maçta 2 galibiyet, 5 mağlubiyet gören Hornets koçu Scott, “Bir aya kalmaz takım düzlüğe çıkar” dedi maçın ardından. Gasol ve Bynum’ın oynamadıkları maçta Lakers’ı hiper yıldızı Kobe Bryant taşıdı 28 sayıyla. Mbenga’dan 10 sayı 12 ribaund, kenardan gelen Shannon Brown’dan 15 sayı ve Ron Artest’ten 8 ribaund, 7 asistlik performanslarsa Lakers’a rahatça galibiyeti getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!