Kuşadası’ndaki Parklarda Bakım Çalışması Yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kuşadası’ndaki Parklarda Bakım Çalışması Yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2015 14:40

KUŞADASI BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İLÇE GENELİNDEKİ PARKLARDA BAŞLATILAN BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki parklarda başlatılan bakım çalışmaları sürüyor.
Çalışmalarına yaz sezonu öncesinde başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bakım programı kapsamındaki 17 parktan 8’inde çalışmalarını tamamladı. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 100 kişilik saha ekibiyle periyodik olarak sürdürdüğü ot temizliği, bitki bakımı, budama, ilaçlama ve havuz temizliği çalışmalarının yanı sıra 17 parkta, yeşillendirme, mevcut sulama sistemlerinin onarılması,yeni sulama sistemlerinin kurulması ve havuzlarda tadilat işlemlerini kapsayan bakım çalışmasına başladı. Program kapsamında 8 parktaki revizyon çalışmaları tamamlanırken Kadınlar Denizi, İkiçeşmelik ve Karaova mahallelerinde üç yeni park alanı yapılacağı belirtildi.
Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Filiz Sarıgöl, Kuşadası genelinde bulunan tüm parklarda bakım çalışması yaptıklarını belirterek "Bu kapsamda parkların yeşillendirilmesi, mevcut sulama sistemlerinin onarım ve bakımının yanı sıra sulama sistemi bulunmayan parklara sistemin kurulması, havuzlarda tadilat gibi birçok çalışma yapıyoruz. Bugüne kadar 17 parkın 8’ini tamamlamış durumdayız. Kuşadası Belediyesi bünyesinde bulunan tüm park ve yeşil alanlardaki bakım çalışmalarımız devam edecek” dedi. Sarıgöl, vatandaşlardan gelen şikayet, istek ve taleplere ilişkin dilekçeleri de yerinde incelediklerini ve gerekli müdahalelerde bulunduklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!