Kuşadası-İzmir etabını Marcel Kittel'in

Güncelleme Tarihi:

Kuşadası-İzmir etabını Marcel Kittelin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2013 17:16

49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 124 kilometrelik Kuşadası-İzmir etabında birinciliği Argos Shimano takımından Marcel Kittel kazandı.

Haberin Devamı

İzmir Lozan Meydanı'nda sona eren turun 7. etabının son metrelerinde büyük çekişme yaşandı. Son viraj olan Tekel Durağı kavşağında meydana gelen ufak çaplı kaza nedeniyle öndeki grupta yer alan bazı sporcular vakit kaybetti.
Marcel Kittel'in 2 saat 40 dakika 4 saniyelik derecesiyle birinci olduğu etapta, Alman sporcuyu Andrea Guardini ve Maximiliano Richeze Ariel takip etti. Genel klasmanda Torku Şekerspor'dan Mustafa Sayar'ın liderliğinin devam ettiği tur, yarın koşulacak İstanbul etabıyla sona erecek.

KITTEL: "ŞİMDİ TÜM GÜCÜMLE TOUR DE FRANCE'A HAZIRLANACAĞIM"

49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unun 124.5 Kilometrelik Kuşadası-İzmir etabını kazanan Argos Shimano Takımından Marcel Kıttel basın toplantısında, "Bu etapta geçen seneyi hatırladım. Son 2 kilometresi çok zor oldu. Son binbeşyüz kilometrede arkadaşlarım beni taşıdılar. Hepsine teşekkür ederim. Kaza esnasında pedalımı çıkardım son 300 metrede gerekeni yaptım. Ama ayaktayım" dedi. Kıttel şunları söyledi:

"Evet dün Twitter'de bir mesaj attım. Kırgınlığımı bildirdim. Onun nedenini herkes biliyor. İki kez kaza yaşadım. Ama sorun yok. Grıepel ile ikişer etap kazandık. Belki İstanbul'da birlikte finiş yapabiliriz. Ancak şunu söyleyebilirim ki bu dakikadan sonra tüm gücümle Tour De France'a hazırlanacağım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!