Kurtuluş’a ışık geldi

Güncelleme Tarihi:

Kurtuluş’a ışık geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2013 00:00

Kurtuluş Kavşağı’nda eylemlerde zarar gören trafik ışıkları, Ankara Hürriyet’in haberi sonrasında yenilendi. Trafik lambası kabusunun kentin birçok noktasında devam ettiğini söyleyen vatandaşlar, “Sorun bir an önce çözülsün” diye yetkililere seslendi.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet’in “Kavşaklar ışıksız kaldı” başlığıyla gündeme getirdiği, haber üzerine harekete geçen yetkililer, Kurtuluş Kavşağı’ndaki trafik lambası sorununu çözdü. Taksim Gezi Parkı’na destek amacıyla yapılan gösteriler sırasında zarar gören Kurtuluş’taki trafik lambaları yenisiyle değiştirildi. Işıkların olmaması nedeniyle yaşanan trafik kaosu da sona erdi.
Kurtuluş Kavşağı’ndaki trafik ışığı sorununun düzeltilmesine rağmen, kentin birçok noktasında aynı sorun devam ediyor. Kolej Kavşağı, Tunalı Hilmi Caddesi ile Tunus Caddesi’nin kesişimi, Kennedy Caddesi ile Tunus Caddesi’nin kesişimi ve Kennedy Caddesi ile Atatürk Bulvarı’nın kesiştiği yerdeki trafik lambalarının yenilenmemesine tepki gösteren vatandaşlar, “Ciddi bir kaza yaşanmadan bu sorun çözülsün” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!