Kürk giyip modellik yaptı

Ajda Pekkan, geçtiğimiz haftalarda “Kürk giyenlerden, kürk yapan modacılardan nefret ediyorum” demişti.

Haberin Devamı

Pekkan’a “Biz Ajda Pekkan’ın kürk giydiği dönemleri çok iyi biliyoruz” diye yanıt veren Siren Ertan Çarmıklı, Adamo için deri ve kürk koleksiyonu hazırladı. Bununla da kalmayıp modelliğini yaptı. Ertan, ‘Adamo by Siren Ertan’ adını verdiği koleksiyonunu yarın Adamo’nun Nişantaşı mağazasında tanıtacak.

Yemekten pırlanta kolye çıktı

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Türkiye Alzheimer Derneği, çalışmalarında emeği geçenler için teşekkür daveti verdi. Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Kozanoğlu ve ünlü modacı Mehmet Köymen’in ev sahipliğinde Nişantaşı Grissini’de gerçekleşen davette, yeni yılın gelişi de kutlandı. Yemeklerin içine yerleştirilen şifreyi bulan Esra Kızıltaş, Lion Diamond’ın hazırladığı pırlanta kolyenin sahibi oldu.

Haberin Devamı

Patronlardan mucize lezzetler

İş ve sanat dünyasının ünlü erkekleri, geçen hafta sonu “Arçelik’le Mucize Lezzetler-Pişirme Atölyeleri” projesi kapsamında mutfağa girdi. Doors Akademi Arçelik Mutfağı’nda gerçekleşen etkinlikte aralarında Mehmet Mutlu, Sinan Kosif, Alpay Başaran, Timur Kunt ve Selim Demir’in de olduğu isimler, birbirinden lezzetli yemekler pişirmek için
buluştular ve hünerlerini sergilediler. Patronlar, Japon şef Junichi Hiraga eşliğinde “Japanese Feast” adlı atölyede suşi
ve gyoza yapıp hazırladıkları yemekleri birbirleriyle
paylaştı.

Ajanda

Sokak partisi

İstanbul yeni yıla Akaretler Sıraevler’de düzenlenen partiyle giriyor. Yarın gece HTC ana sponsorluğunda Bilgili Holding ve Power FM işbirliğinde düzenlenecek olan “Akaretler Hello! Street Party by HTC”de DJ Funky C, Sibel Tüzün ve Power FM DJ’leri performans sergileyecek. Etkinlik, Ceren Aksan’ın sıra dışı keman şovuyla devam edecek.

Test yemeği

Sinan Akıman, yeme, içme ve eğlencenin yeni adresleri arasına giren Galata’da otel ve restoran açtı. İtalyan mutfağından lezzetler sunan Pico Restoran’da ilk çıkan yemekleri test eden Akıman’a Pelin Doğan eşlik etti. Akıman, mönünün fotoğraflarını da çekti.

Gençlik kremi

OHT Peptide 3 adlı kremin tanıtımı Reina’da yapıldı. Türkiye Distribitörleri Özlem Acar ile Ali Mutlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtıma, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Güzelliğine önem gösteren kadınlar, OHT Peptide 3’ün CEO’su Kevin Passey’den cilt güzelliklerini korumanın sırlarını da öğrendi.

Yazarın Tüm Yazıları