Küresel ekonomik krize büyüyerek meydan okuyor

Güncelleme Tarihi:

Küresel ekonomik krize büyüyerek meydan okuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 00:00

Giyim sektörünün öncü markalarından Gezer firması, krize rağmen büyümelerinin en önemli nedenini ürünlerinin Türkiye’de üretilmesine bağladı.

Kriz ortamında, krizin etkilerini azaltmanın en önemli faktörlerinden birisini hızlı ve doğru hareket etmeye bağlayan firma, imalatçılarla birleşerek sektördeki pazar payını genişletiyor.

30 yıllık tecrübesini düşük kar politikası ile birleştiren Gezer giyim firması, daha geniş kitlelere ulaşmak için mağaza sayısını arttırmaya devam ediyor. Konya yolu 9. kilometrede yeni outlet magazasını hizmete açan firma, koşulsuz para iadesiyle de müşterilerinden tam not almayı planlıyor.

Uygun fiyat

Outletlerde bir ilk olacak bu uygulama ile firma, kriz ortamında yaşanan işçi çıkartmalarına da dikkat çekiyor. Kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla krize rağmen ayakta durulabileceğini belirten firma, birçok şubesinde yükset satış adedini müşterilerine avantaj olarak sunuyor.

Ticari hayatını ve başarılarını İSO 9001:2000 kalite belgesi ile taçlandıran Gezer yetkilileri, müşteri memnuniyetinin, her türlü kardan üstün olduğunu vurguluyor. Yeni şubesiyle müşterilirini ağırlamaya hazırlanan mağaza ile ilgili ayrıntılı bilgi

Hedef fazla müşteri

Firma gün içerisinde yapmış olduğu "Günün Modası" ve "Günün Ürünü" kampanyalarıyla adet bazında maksimum satış gerçekleştirerek daha fazla müşteriye ulaşmayı amaçlıyor.

Geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine farklı seçenekler sunun mağaza, ilkbahar-yaz 2008/2009 yaz koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mağaza, kolleksiyonundaki likralı saten pantolonlardan tery cotton gömleklere, sweatlardan yıkamalı ve eskitme görünümlü günlük pantolonlara, chino’lardan keten ve bayan likralı badylere kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle günün her saatine uygun alternatifler sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!