Kupa’da heyecan

Güncelleme Tarihi:

Kupa’da heyecan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 1997 00:00

Haberin Devamı

Antalya - F.Bahçe

Sakatlar ordusu Lider F.Bahçe, sahasında 2-1 yendiği Antalyaspor'la bu kez Türkiye Kupası'nda karşılaşıyor. Onarımdan yeni çıkan Antalya Atatürk Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak ve CINE 5'ten naklen yayınlanacak. Maçı İbrahim Aksoy yönetecek. F.Bahçe'de Tuncay, Okocha ve İlker sakat. Antalya'da ise Adnan ve A.Rıza cezalı.

Muhtemel kadrolar

ANTALYA: Ramazan- Orhan, Burhan, Nuri- Mehmet İpek, Kamil, Osman, Bayram, İhsan- Kona, Cafer.

F.BAHÇE: Rüştü- Mustafa Doğan, Uche, Högh, Halil İbrahim- Tayfun,Selahattin (Taner , Kemalettin, Erol- Boliç, Sabin İlie (B.Saffet)

Beşiktaş - G.Birliği

Maç Kanal D'de Beşiktaş, ligde puan kaybettiği takımlardan G.Birliği önünde kupada avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Ayhan Yücebilgiç'in yöneteceği karşılaşma İnönü Stadı'nda maç saat 21.00'de başlayacak. Mücadele Kanal D'den naklen yayınlanacak. Her iki takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Muhtemel kadrolar

BEŞİKTAŞ: Fevzi- Recep, Rahim, Alpay- Erkan, Yankov, Letckov, Tayfur, Serdar- Ertuğrul, Amokachi

G.BİRLİĞİ: Kubilay- Azizi, Ümit, Onat- Erkan, Metin, Geremi, Nihat, Mehmet- Christansen, Hakan Demir.

Şeker - Trabzon

MAÇ 19.00'da Trabzonpor, Başkent deplasmanında Şekerspor'a konuk oluyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak. Selçuk Şahin'in yöneteceği maç TGRT'den naklen yayınlanacak. Şekerspor'da Engin Sayan ve Çetin, Trabzonspor'da ise Hami sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Muhtemel kadrolar

ŞEKER: Simeunoviç- Engin Hoşsoy, Yvos, Fatih, Ertuğrul, Hayri, Mehmet, Soner, Hakan Kurt, İsmail, Hakan Keleş.

TRABZON: Nihat- Okan, Ogün, Rada, Orhan- Ünal, Hüseyin, Tolunay, Abdullah- Selahattin, Hasan (Çetin)

DİĞER MAÇLAR

Türkiye Kupası 6. Kademesi'nin ilk ayağında bugün iki karşılaşma daha oynanacak. Program şöyle: Gümüşhane Atatürk Stadı: 13.00 Gümüşhane Doğanspor- Kocaelispor (Hakem: N.Kemal Demiroğlu), Karabük Yenişehir Stadı: 13.00 Karabükspor- Bursaspor (Hakem: Orhan Erdemir)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!