Kumpanya hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Kumpanya hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 15:18

Televizyon dünyasının ünlü isimleri Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay çiftinin kurduğu ve sanat yönetmenliğini yaptığı Ritüel Sanat Merkezi, ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ müzikalini sahnelemeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Cantuğ Turay’ın yönetmenliğini yaptığı Hisseli Harikalar Kumpanyası, 16 ve 18 Haziran’da Ertan Gösteri Merkezi’nde Ankaralı tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Haldun Taner’in yazdığı oyunda öğretmen, bankacı, doktor, haber spikeri gibi farklı mesleklerden 20 oyuncu yer alıyor. Cantuğ Turay, daha önce Erol Evgin, Ayşen Guruda gibi isimlerin sahneye koyduğu eseri, Tiyatro Kafe’nin hobi grubuyla sahneye taşıdıklarını ifade etti. Oyuncuların tamamının hobi grubunda olmasına rağmen büyük bir özveriyle çalıştıklarını aktaran Turay, Tiyatro Kafe’nin önümüzdeki yıl iki yeni yetişkin oyunu, iki çocuk oyunu ve Oz Büyücüsü çocuk müzikalini Ankaralılarla buluşturacaklarını belirtti.

SÜRPRİZ ASSOLİST

Müzikal, Anadolu’daki bir çadır tiyatrosunda geçiyor. Hisseli Harikalar Kumpanyasının assolisti, büyük bir gazinoya transfer olunca, acil olarak bir assolist bulunması gerekiyor. Ve kadrodan bir şanslı seçiliyor. Ancak kumpanyanın gösteri yaptığı köyün ağası da yeni assoliste aşık oluyor ve işler karışıyor.

BAKMADAN GEÇME!