Kumlucalı öğrenciler madalyayla döndü

Güncelleme Tarihi:

Kumlucalı öğrenciler madalyayla döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2018 15:21

Kumlucalı öğrenciler madalyayla döndü

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen Afyonkarahisar 7 Bölge 7 Lezzet Yemek Yarışması'na katılan Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri madalyayla döndü.

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret Odası, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Türkiye Aşçılar Federasyonu'nun desteğiyle düzenlenen 'Afyonkarahisar 7 Bölge 7 Lezzet Yemek Yarışması, lise, üniversite ve ev kadınları kategorilerinde yapıldı. Lise öğrencileri tavuk yemeği, üniversite öğrencileri balık yemeği, ev kadınları da yöresel hamur işi ve tatlı kategorilerinde yarıştı.

Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ulusal Kat Hizmetleri Yarışmasında ikinci oldu. Okulun öğrencilerinden Ayşe Sıla bireysel tatlı kategorisinde birinci, aynı dalda Baran Azak ikinci oldu, Ayşe Taşkeser ise bireysel ana yemek yarışmasında ikinci oldu. Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Takım halinde ikinci olarak gümüş madalya sahibi oldu.

Dereceye giren öğrenciler, öğretmenleriyle Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Okul Müdürü Ahmet Ayaz, "Okulumuzun yapılmasında çok emeğiniz geçti. İlk mezunlarını veren okulumuz ulusal bir yarışmada birinci ve ikincilikler aldı. Biz başarılı olacağımıza dair söz vermiştik. Sözümüzü tuttuk. Başarımıza katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi.

OKULU YAPTIRMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK

Başkan Hüsamettin Çetinkaya ise “Okulumuzun yapılması için çok mücadele ettik. Birebir takip ettik. Bu okulu yaptırdık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlçemizdeki 4'üncü lise. Uygulama oteli olan bir okulumuz. Bu yüzden şanslısınız. Bu kadar emek çekildi. Sizler bu emekleri boşa çıkarmadınız. Başarılarınızdan dolayı idareci, öğretmen ve öğrenciler olarak hepinizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!