Kumluca Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kumluca Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2015 12:40

ANTALYA’NIN KUMLUCA İLÇESİNDE KIŞ AYLARINDAKİ OLUMSUZ HAVA NEDENİYLE BOZULAN YOLLARDA YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATILDI.

Antalya’nın Kumluca ilçesinde kış aylarındaki olumsuz hava nedeniyle bozulan yollarda yapım ve onarım çalışması başlatıldı.
Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, kış aylarındaki olumsuz hava nedeniyle bozulan yollarda yapım ve onarım çalışması başlatıldı. Salur, Karacaören, Güzören, Karacaağaç ve Çaltı mahallelerinde sürdürülen çalışmalarda bozulan yolların tamiratı, dere geçişlerine büz ve menfezlerin konulması çalışmalarının yürütüldüğü belirtildi.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, baharın gelmesiyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kışın bozulan yolların bakım, onarım ve tamiratına başladıklarını, çalışmalar kapsamında ihtiyaç duyulan yerlere yeni yolların da açıldığını söyledi. Çalışmalarda Karacaağaç Mahallesi’nde ve Karagöl Yaylası yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolun açılmasının yanı sıra, Salur, Karacaören ve Çaltı mahallelerinde yağışlar nedeniyle bozulan yolların tamiratının yapıldığını ifade eden Başkan Çetinkaya, ulaşıma kapalı yol bulunmadığını bildirdi.
Başkan Çetinkaya, “Yoğun bir kış mevsimi geçirdik. Buna bağlı olarak bazı mahallelerimize ulaşımı sağlayan yollarda bozulmalar meydana geldi. Özellikle dere yataklarında ve sel olan bölgelerde yollara hasar oluştu. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bozulan yolların tamiratı, dere ve su geçişlerine büz ve menfez konulması çalışmalarına başladılar. İnşallah yapacağımız çalışmalarla, yollarımız kalıcı olacak ve ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!