Kulübeden sevgilerle

Güncelleme Tarihi:

Kulübeden sevgilerle
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2007 00:00

Sarı lacivertliler, 2. Lig’den düşen A.Wacker’ı yedek ağırlıklı kadrosuyla yıktı. Edmar ve Colin Kazım’ın golleriyle taraftarına en anlamlı galibiyeti verdi.

SON şampiyon, "Dünya Fenerbahçeliler Günü"ne denk gelen Avusturya kampındaki 3. hazırlık maçında, geçen yıl 2. Lig’den düşen Admira Wacker’ı yedek ağırlıklı kadrosuyla 2-1 yenerek, taraftarına güzel bir hediye sundu. Baskılı bir oyun sergileyen sarı lacivertlileri galibiyete taşıyan golleri Edmar de Souza ile Colin Kazım kaydederken, Gökhan Gönül’ün bir şutu da üst direkten döndü. Ev sahibi takımın tek sayısı Hanikel’den geldi.

Ali Bilgin iyiydi...

Önceki iki maçına oranla daha etkili görünen Fenerbahçe’nin genç oyuncuları sergiledikleri performansla olumlu not aldı. Savunmanın sağındaki Gökhan Gönül yine göz doldurdu. Edmar de Souza ilk golü attı, ikincisini de hazırladı. Savunmada Selçuk, orta alanda Kemal, sağ tarafta Ali Bilgin göz doldurdular. Alt yapıdan gelen Mithat sol tarafta iyi mücadele etti. Kaleci Volkan iki net kurtarış yaptı. Frikik golüne engel olamadı. Colin Kazım çok çalışmasına rağmen beklenen seviyeye ulaşamadı.

Yoğun antrenman temposu içinde bulunan futbolcular, sıcak havaya rağmen 90 dakika oyundan düşmediler. İlhan Parlak etkili futbolunu golle süsleyemedi.

İlk iki maçta aslarını kullanan teknik direktör Arthur Zico bu kez yedek oyuncularını sahaya sürerek takımını daha iyi izleme fırsatı buldu.

á STAT: Admira Wacker

á HAKEMLER: Miachel Simith (6), Alan Kijos (6), Miachel Hameter (6)

ADMIRA WACKER: Weindl (5) (Dk.46 Kral 5)- Pollkar (6), Pecels (6) (Dk.77 Grapinger 5), Dibon (5) (Dk.46 Prinz 5), Drescher (5), M.Koller (6), Fürthaler (5), Shachner (6), Landerl (5) (Dk.69 Memetschek 5), Hanikel (5) (Dk.63 Gnila 6), R.Koller (6)

F.BAHÇE: Volkan (6)- Gökhan Gönül (7), Can Arat (5), Selçuk Şahin (7), Mithat (6), Ali Bilgin (7) (Dk.79 Hüsnü 5), Edmar de Souza (7) (Dk.79 Umut 5), Kemal (6), Gürhan (5), Colin Kazım (5) (Dk.87 Alper), İlhan Parlak (6)

á GOLLER: Dk.26 Edmar de Souza, Dk.43 Colin Kazım, Dk.45 Hanikel
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!